2777
2789
عنوان

کاش یکی بتونه کمکم کنه😔

86 بازدید | 10 پست

سه سال زندگی‌کردم باهاش هنوز عقد بودم اما توی این دوران شوهرم خودش بد نبود خوب بود محبت میکرد دست و دلباز بود هوامو داشت خیلی وقت میذاشت واسم و همه چی همونی بود ک من میخاستم اما مادرش خیلی پرش میکرد خیلی خط میداد تورو خوب بود پشت سر ن ب مرور شوهرم توروم در میومد بددهن شد تهمت ناموسی ب من میزد بااینک بدون اون من حتی بیرونم نمیرفتم منو از خونه مامانش مینداخت بیرون مامانش اذیتم میکرد پشت مامانش در میومد😭منم رفتم وسایلمو بردارم چاقو کشید و نذاشت😭الانم سه هفتس خونه بابامم و درخاست طلاق و همه چیو دادم😭اما هیچ خبری ازش نیست سه هفتس غیب شده نمیدونم چرا هیچ تلاشی نکرد برای زندگیمون خانوادمم میگن طلاق بگیر بری خونه خودت بدتر میشه😭با ی  بچه باید برگزدی منطقم میگ جداشو اما احساسم نمیذاره داره نابودم میکنه همش گریه میکنم😭کمکم کنید چیکار کنم بهترشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نرفتی اینه بازم میگی احساسم؟!!بهتر نمیشه که بدترم میشه چون تو اون رو شم دیدی و بازم قبول کردی.سیاست زنانه و بعدا درستش کن و اینا حرف مفته.مرده بد هیچ وقت درست نمیشه با عقلت تصمیم بگیر

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
جداشو راست میگن بری خونه خودت نابودت می‌کنه کلا آدم های دهن بین و بچه ننه ب درد زندگی نمیخورن

از طلاق بدم میاد جهازمو همرو خریدم خونمونو با ذوق درست کردم چقد زحمت کشیدم توی بازسازیش 😭از طلاق بیزارم نمیخاستم زندگیم خراب شه سه سال هربار منو بیرون کرد برگشتم ک خانوادم نفهمن میموندم توی خیابون😭هیچکس تحمل نمیکرد این چیزارو اما من کزدم😭الانم نمیدونم چرا دلم واسش هنوز تتگ میشه

تازه سه هفتس نمیگ زندم یا مردم

از طلاق بدم میاد جهازمو همرو خریدم خونمونو با ذوق درست کردم چقد زحمت کشیدم توی بازسازیش 😭از طلاق بی ...

خب عزیزم باید بطوری و بسازی با بد دهنیش تهمت هاش و در نهایت با ی بچه برگردی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
به حرف مامانت گوش کن پدرمادر هیچ وقت بد آدمو نمیخان.

اونا خبر از هیچی نداشتن تازه فهمیدن چ بلاهایی سرم اورده بایام گف چرا زودتر نکفتی تا طلاقت زو بگیزم اینقد اذیت شدی

چون منو وقت و یی وقت از خونه مامانش بیرون میکرد دعوامون میشد اصن هرچقد من بد من مقصر نباید منو بیرون میکرد اما من بازم برمیگشتم خونشون سبک سبک

الانم ک سه هفتس ب ی طرفشم نیست اصلا از من جداس و میخام طلاق بگیزم

هنوز نرفتی اینه بازم میگی احساسم؟!!بهتر نمیشه که بدترم میشه چون تو اون رو شم دیدی و بازم قبول کردی.س ...

همش میگم شاید من بدم شاید من مقصر بودم شاید من بلد نبودم اما بعد میگم همه اینام اگ بودم حق نداشت منو بیرون کنه یا تهمت ناموسی ب من بزنه یا میدید مامانش اذیتم میکنه پشت مامانش در میومد باز😭

خب عزیزم باید بطوری و بسازی با بد دهنیش تهمت هاش و در نهایت با ی بچه برگردی

خانوادمم همینو میگن

اما همش میکم نکنه من بد بودم نکنه من مقصرم اما تهش میگم همه اینارم بودم حق نداشت ب من تهمت ناموسی بزنه منو بیرون کنه 😭الانم عین خیالش نیست اصن

همش میگم شاید من بدم شاید من مقصر بودم شاید من بلد نبودم اما بعد میگم همه اینام اگ بودم حق نداشت منو ...

اگر به قول خودت بد هم باشی این مرد حامی تو نیست و نخواهد بود یکم صبر کن ببین میاد دنبالت بعد بهش پیام بده که میخوای جدا شدی.خانوادت هم زنگ نزنن ممکنه بهشون بی احترامی کنه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اگر به قول خودت بد هم باشی این مرد حامی تو نیست و نخواهد بود یکم صبر کن ببین میاد دنبالت بعد بهش پیا ...

میگم ک هرچی ام من بد کاراش حقم نبود

میدونه میخام جداشم

دوست مشترکمون بهش گفته اونم گفته مهریشو ببخشه من طلاقش میدم منم رفتم همه حقمو گذاشتم اجرا دادخواست طلاقم دادم بابت چاقوکشیشم شکایت کردم ازش اما اون هیچ خبری ازش نیس سکوت مطلق کردع

من هرچقدم بد بودم خودش میگف میدونم مامانم مقصره اما بازم طرفش زو میگرفت😔