2777
2789
عنوان

کسایی که از دعا سر در میارین بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست
بعد چطور درست شد مشکلتون

چندتا برگه داد برا باطل شدن گفت یکیشو ۱۱ روز صبح قبل اذان ظهر با اسپند دود کن یکیشو گفت تو ظرف مسی با اب بشور با ابش لباس شوهرتو بشور بزار خشک بشه بده تنش کنه 

یکیشم با اب تو ظرف مسی بشورم تا ۵ روز تو کل خونه اسپری کنم 

یکی دیگشم تو ظرف سفالی بزارم تو خونه باشه 

چشم خوردن واقعیه حتی طلسم تو قرانم راجبش هست

دلیل علمیش چیه؟

اون زخم چشم چطور تو سرنوشت ما اثر میکنه؟ مکانیسمش چیه؟

من هیچ چیزی رو بدن تحقیق و دلیل علمی و منطقی نمیپذیرم

زن رونالدو جلو چشم چند میلیارد آدمه اونو چشم نمیزنن میان من رو که مثلا یه موفقیت کوچیک کسب کردم چشم میزنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه اسم کاربریه فکر کردم برام اخطار اومده بنظرم اگه بنر هم نمیزدن این افت تحصیلی اتفاق میفتاد علت ...

من مطمعن نیستم ولی اینهمه اتفاقم طبیعی نیست برام اخه ، هیچ کار درسیم دیگه نتیجه نداره ، از دو نفر از اونا هم خیلی قبل شنیده یودم که برا مشکلشون رفته بودن دعانویس پس براشون عادیه 

من مطمعن نیستم ولی اینهمه اتفاقم طبیعی نیست برام اخه ، هیچ کار درسیم دیگه نتیجه نداره ، از دو نفر از ...

اون دعانویس چرا برا خودش دعا نمینویسه از این فلاکت دربیاد؟

یکی از اقوام ما به شدت به دعا اعتقاد داشت سرما میخورد جای دکتر میرفت پیش دعانویس میگفت مریض میشم بخاطر چشم خوردنه فقط با دعانویس خوب میشم بعد نازا بود خب نازاییشو چرا شفا نمیداد؟

همش تلقین ذهنه

اون دعانویس چرا برا خودش دعا نمینویسه از این فلاکت دربیاد؟یکی از اقوام ما به شدت به دعا اعتقاد داشت ...

نمیدونم والا ولی مظ تو شهرمون یه دعانویس خیلی معروف داریم حتی اسمشم تو نت پخشه از تهران اینا میان اینجا برا دیدنش که الیته فوت شد اما ادم ثروتمندی بود 

نمیدونم والا ولی مظ تو شهرمون یه دعانویس خیلی معروف داریم حتی اسمشم تو نت پخشه از تهران اینا میان ای ...

ثروتمند بود بخاطر چاپیدن مردم

مگه نمیگی از تهران میومدن پیشش، رایگان دعا نمیکرده بواشون که!