2777
2789

نوشته در حال بررسی؟زنگ بزن قسمت آموزش بپرس 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه راهنمایی کنی اصن قسمت اموزش نداره زنگ بزنم چطور بزنم

زنگ بزن دانشگاه بگو وصل کنن آموزش

بعد مشکلت رو بگو

یا اینکه حضوری برو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
زنگ بزن دانشگاه بگو وصل کنن آموزشبعد مشکلت رو بگویا اینکه حضوری برو

من یادمه واسه خودم تا موقع ثبت نام حضوری نوشته بود درحال بررسی...بعد همون روز که ثبت نام حضوری بود بهشون گفتم تاییدش کردن

سلام بچه ها من مدارکو بارگزاری کردم برای ثبت نام غیر حضوری منتظر تاییدیه هستم اما با همون گذرواژه و شناسه کاربری که وارد شدم وارد میشم میگه لشتباه است زمان ثبت نام تموم شده اما من فرم اخری که برای حضوری میخوانو ندارم چون نمیتونم وارد شم خیلی نگران تروخدا کمکم کنید نکنه ثبت نامم نکنن خیلی تلاش کردم قبول شم ینی اگه برم برای ثبت نام حضوری و اون فرم اخر غیر حضوری رو نداشته باشم برام حلش میکنن یا میگن نه ثبت نامت نمیکنیم؟