2777
2789

بچه ها من ده روز خونه مادر بزرگم موندم 

(22 سالمه) 

دخترخاله و پسرخاله هام (میانگین 11 سالشونه) 

اصرار که حوصله مون سر رفته 

گفتم خیلی خب بیایین فیلم ببینیم 

سریال شادی رو براشون گذاشتم (یه سریال کره ایه‌) 

آقا اینا یه دل نه صد دل عاشق این سریال شدن 

طوریکه 12 قسمت تو سه روز تموم شد 

خلاصه 

من با سانسور نشونشون دادم

الان خودشون رفتن جاهای سانسورش دیدن ( 3 تا سکانس خیلی کوتاه) 

الان من عذاب وجدان گرفتم 

چه کار کنم؟ 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

سلام نگین جان

نمی دونم چه کار کنی بابت عذاب وجدان 

به نظرم دلخور نباش تقصیر خودشونه 

ولی شادی با ها هیو جو خیلی قشنگه 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا از منو تو بهتر میدونن جریانو بیخیاال

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

خب برا چی عذاب وجدان داری چه اشکال داره

خب ما مسلمونیمشاید خانواده اشون دلشون نخواد بچه هاشون اینارو بدونن

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

بچه ها این دوره زمونه چه فوضول هایی شدندولی اشکالی نداره کره ای ها که زیاد صحنه خاصی ندارن

آره دقیقا 

بچه های الان بهتر از ما بلدن نگران نباش بعدم من دیدم اصلا صحنه زیاد نداره

آره.. 

درست میگی 

مرسی ازت