2777
2789

چه اشتباهی کردم ماسک ذغال درست کردم برای صورتم شل شد منم همونجور زدم صورتم اصلا حواسم نبود خیلی شله وروموکتم هم ماسکام هدررفت وبه پوستم نرسیدم هم بدترازاون موکت پراز زغال شد خیلی وحشتناکه پاشدم رفتم سریع با مایع وبرف محکم کشیدم بااین فرش شوها بعدم اب ریختم یکم جاروبرقی کشیدم پنکه کولر روشن کردم خشک شه خونه ی خودم نیست خونه ی یکی دیگه ام واسه این غصه میخورم صاحب خونه بیرونه چیکارکنم توروخدا بیاین کمک

چیکار کردی 😄

ماسک ذغال راحت شسته میشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارا چیه وقتی صاحبخونه برمیگشت عذرخواهی میکردی بعد هم زنگ میزدی قالیشویی می اومد موکت و میبرد و هزینه‌شو حساب میکردی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

والا ما تو مهمونی ها فقط میشوریم میسابیم خشک میکنیم بعدم میاییم خونه خودمون🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

عکسشو میفرستم هنوز خیسه نمیدونم پاک شده یانه

بفرست

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خونه مامانمه

ایی بابا پس خونه خودتونه دیگه عیب نداره اگه میشه بنداز بشور اگا نه زنگ بزن قالی شویی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

عاشق مهمونی رفتنت شدم مثل خودمی

مهمونی دعوت شدم بهت خبر میدم بیایی باهم بریم😅