2777
2789

وقتی میام نی نی سایت دوست دارم ببینم گل و بلبله منم سرحال بشم ولی بدتر کلافه میشم واقعا اینجوری نیست؟؟؟درسته ما هم نیاز ب همصحبت و همدلی داریم ولی امکان نداره همه حالشون بد باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من خیلیارو دیدم وقتی از خوشیها و خونه خریدن و ماشین خریدن و موفقیاتاشون میگن یا مثلا از رفتار خوب همسرشون بقیه میگن داری پز زیر پوستی میدی یا خیلیا ندارن شما با این چیزا مثل پیجهای اینستاگرام دارید دل خیلی هارو میسوزونید !!!

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

مونا تهرانی امروز اومده پست منو لایک کرده😑😑😑خوشحالم😂😂😂

انگار مثلا ی فرد مشهور منو لایک کرده 😂😂😂

اینم انرژی مثبت😂

مدیر مدیره😂

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑

میترسن چشم بخورن از خوشیاشون یگن

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

چون مردم تا خوشن صداشون درنمیاد که یه وقت چش نخورن 

تا به یه بدبختی میخورن اه و ناله شون گوش فلک رو کر میکنه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

چون اون موقع یه عده همیشه در صحنه میان میگن

۱- اومدی زیر پوستی پز بدی؟

۲- خدارو خوش نمیاد دل یه عده رو آب میکنی

۳- خب حالا به ما چه

۴- خوش به حالت حالا

۵- خب که چی؟

بهت قول میدم اگه تاپیک از خوشی بزنی همه این نظراتو خواهی داشت

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄