وقتی میام نی نی سایت دوست دارم ببینم گل و بلبله منم سرحال بشم ولی بدتر کلافه میشم واقعا اینجوری نیست؟؟؟درسته ما هم نیاز ب همصحبت و همدلی داریم ولی امکان نداره همه حالشون بد باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب من خیلیارو دیدم وقتی از خوشیها و خونه خریدن و ماشین خریدن و موفقیاتاشون میگن یا مثلا از رفتار خوب همسرشون بقیه میگن داری پز زیر پوستی میدی یا خیلیا ندارن شما با این چیزا مثل پیجهای اینستاگرام دارید دل خیلی هارو میسوزونید !!!
السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
ای بابا عزیزم مورد دیدم طرف تاپیک زده بیایید هدیه ی شوهرمو که سوپرایزم کرده ببینید باورت میشه کلی حرف بارش کردن!!! اولین کامنتش این بود خوب که چییییی 😂😂😂
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.