2777
2789
عنوان

خانومای موافق ومخالف افغان ها

1994 بازدید | 128 پست

من قبلن به یک خانوم افعانی خیلی کمک مالی میکردم،الان با اوصاعی که پیش اومد دیگه هیچ کمک نکردم،الان زنگ زده سه تا بچه ام میخوان برن مدرسه نفری سه تومن میگیرن ندارم،بنطرتون کمک کنم یا به ی هم وطن خودم کمک کنم،خالصانه بگین

فقط خدا❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بخاطر خدا کمک میکنی پس در هر شرایط وقتی تواناییشو داری اگر کارت برای رضای خداست کمک کن تردید نکن

باران ک شدی مپرس این خانه ی کیست 

سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست 

باران که شدی، پیاله ها را نشمار جام و قدح و کاسه و پیمانه یکیست

نمیدونم واقعا چی بگممن خودم مخالف حضور افغان ها در ایران هستمولی حالا که بهت رو انداخته به نظرم کمک ...

من از قهر خدا میترسم،وگرنه از افغانیا به شدت بدم میاد نمیدونم چه کنم

فقط خدا❤️

نمیدونم چی بگم واقعا... ولی تا وقتی این کمک های احساسی هست اینا هم اینجا جاخوش کردن دیگه... جایی که ما هستیم میریم در نونوایی از ده نفر ۸ نفر افغان هستن.. نمیگم نون بهشون نفروشن ولی نون آزاد ! نه نون یارانه ای خودمون رو! اینجوری وقتی زندگی اینجا براشون سخت بشه مجبورن یه فکری بکنن.. والا ایران بهشته براشون

زنگ زدن و درخواست پول رو دوست ندارم 🥲 من نیازمند زیاد میشناسم که واقعا نیاز دارن اما اینجوری تماس نمیگیرن بگن 

معمولا هم به همونا کمک میکنم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بله اینجوری به من گفت

شماهم باور کردی؟ ب هم وطن خودت کمک‌کن چطور اصلا الان میپرسید خودتون یکم فکر کنید باید متوجه بشید ک کمک ب یه هموطن ارزش داره اما به ی افغانی کمک کردن یعنی خیانت ب هموطنت