2777
2789

من لبام یه خط هستن فقططط. فقط یه خط هااا و خب واقعا نیاز به تغییر دارن حالا نیت دارم یه روز برم آرایشگاه ژل بزنم من هم یه خورده میترسم. نمیدونم چیکار کنم نمیشه هم نزنم آخه خیلی ضایعن لبام.

یه کلیپی دیدم که خون میومد منم وحشت کردم. درد داره واقعا؟دردش چجوریه؟

چجوری تحمل می کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زدی جای معتبر بزن 

هر جایی نزنی 

زن داداشم زد کلا لبش زشت شد 

آخر مجبور شد تخلیه کنه کلی درد کشید

کلثوم اکبری هستمه. ساکن ساری مره جنون دست اداهه مه دست نیه.سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بیه ندومبه‌.
ارایسگاه جای ژله؟برو دکتر.دردم داره، بنا به استانه درد ادما متفاوته دیگه.من یکم لوسم دید زیادی گریه ...

والا آرایشگاه هارو دیدم سرشون شلوغه

دردش چجوریه که گریه کردی؟وای! منم خییلی ترسو هستم

اولا که آرایشگاه نرو برو پیش دکتر دوماً برای امثال منو و شما حجمی نمیده فقط اردکی میشه و پشت لب بلند ...

برای منی که اصلا لب ندارم باید چه مدلی بزنم؟

دکتر پوست باید برم؟حتی اگه آمپول دندونپزشکی برنه هم درد داره باز؟پس بی حسی چیکار میکنه

والا آرایشگاه هارو دیدم سرشون شلوغهدردش چجوریه که گریه کردی؟وای! منم خییلی ترسو هستم

نه عزیزم ارایشگاه نرو.به خاطر یه تومن اینور اونور ریسک نکن.درد داره دیگه یه سوزنو هی میکنن تو لب در میارن 

برای منی که اصلا لب ندارم باید چه مدلی بزنم؟دکتر پوست باید برم؟حتی اگه آمپول دندونپزشکی برنه هم درد ...

فقط کرم بی حسی میزنن 

ما باید لبمونو جراحی کنیم لیفت سانترال لب سرچ کن میبینی به چه صورته

شنیدم خیلی درد داره. کجا زدی؟آرایشگاه یا رفتی دکتر؟

من کلینیک زدم بی حسی زدن بار اول زیاد درد نداشت بار دوم داشت در حدی ک اشکم دراومد اصلا ارایشگاه نرو من ک راضی بودم ولی میخوای بزنی رو مون بار اول حساب نکن چون باید چند بار بری