2777
2789
عنوان

این فقط یک سایت بارداری و بچه داری است نه "کلوپ ضد انقلاب"!

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 211 پست

من رفتم کامنتارو توی مشرق خوندم.چه خوب فکر کنم اولین باره داره نظرات ملت در مورد حجاب اجباری و قوانین ضد زن اونجا ثبت میشه.عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گیرم که در باورتان به خاک نشسته‌ام

و ساقه‌های جوانم از ضربه‌های تبرهاتان زخم‌داراست

با ریشه چه می‌کنید

گیرم که بر سر این بام 

بنشسته در کمین پرنده‌ای

پرواز را علامت ممنوع می‌زنید

با جوجه‌های نشسته در آشیانه چه می‌کنید

گیرم که می‌زنید

گیرم که می‌بُرید

گیرم که می‌‌کشید

با رویش ناگزیر جوانه چه می‌کنید

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
موضوع کماکان در دست بررسی هست. مهم اینه که مخاطبین فهیم و فرهیخته نی نی سایت آنقدر باهوش هستند که تش ...

سلام خانم تهرانی

من به تازگی عضو سایت شدم؛ قوانین رو هم مطالعه کردم؛ وقتی متوجه جریان خبرگزاری مشرق شدم و اون لینک سر زدم؛ چیزی که واضحه اینه که خبرگزاری دقیقا اسکرین هایی رو منتشر کرده که بر خلاف قوانین سایته؛ من فکر میکنم اگه با متخلفین برخورد میشد الان این ماجراها رو نداشتیم

حیف نی نی سایت نیست که به خاطر بی اخلاقی چند کاربر بدنام بشه؟

توی این مدت کوتاهی که عضوم توی خیلی از تاپیک ها اصلا جرئت اظهار نظر ندارم بس که فضای کینه توزانه ای ایجاد شده.. طوری که آزادانه صحبت کردن برابر میشه مورد هجموم کاربران دیگه قرار گرفتن؛ کاربرانی که اصلا قوانین سایت رو رعایت نمیکنن!! چرا با متخلفان برخورد نمیشه؟ چرا همیشه متخلفان آزادانه هر حرفی رو که بخواهند میزنند که بعدش خبرگزاری مشرق بخواهد حرفاشون رو منتشر کنه که بعدش شما مجبور بشید واکنش نشون بدید؟

چقدر باید حقیر باشند که از اشعار بزرگان ایران زمین مثل فردوسی، سعدی، حافظ، خیام و مولانا و... براشون تهدید و ترس ایجاد میکنه؛ حالا متوجه میشم که این بزرگان از رجاله های دوران خود چه میکشیدن که شعر میسرودن؛ فقط تهمت و توهین و افترا، این قشر خاص را معرفی میکنه؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

اونایی که هی قانون قانون میکنن و از پست های بعضی کاربران ایراد میگیرند باید خدمتشون عرض کنم که...

بفرمایید.این اصل بیست و سه قانون اساسی همین کشور هست:تفتیش عقاید ممنوع است و هیچ‌کس را نمی‌توان به صرف داشتن عقیده‏ ای مورد تعرض و موُاخذه قرار دارد

اینجا هر کس عقیده شخصی خودش رو میگه.پس احدی نمیتونه بگه کاربری بعضیا باید بسته شه چون نظر شخصیشون قانونی نیست.خیلی هم قانونی هست که هر کس بتونه عقیده شخصیش رو بگه

سلام خانم تهرانی من به تازگی عضو سایت شدم؛ قوانین رو هم مطالعه کردم؛ وقتی متوجه جریان خبرگزاری مشرق ...

سلام

کاربر محترم هیچ کاربری نباید برخلاف قوانین فروم رفتار کنه اگر سهوا پستی در تاپیکی ایجاد میشه که برخلاف قوانین و عرف جامعه هست توسط نی نی یار های عزیز حذف میشه. اسکرین شات گرفتن و تهیه خبر از پست‌هایی که در سایت وجود نداره صرفا یک فرصت طلبی محسوب میشه اگر سایت موافق این پستها بود که از داخل فروم حذفشون نمی‌کرد 

سلام خانم تهرانی

من چند ساله کاربر سایتم.تو سایت خیلی چیزا یاد گرفتم و دوران بارداری و بعد بارداری خوبی داشتم و تجربیات زیادی رو خیلی کوتاه پیدا کردم.

ولی

منم معتقدم نی نی سایت رو بحث های سیاسی و دینی بشدت برعکس عمل کرده و راستشو بخواین با خبرگزاری مشرق موافقم .شما تاپیک های مرتبط سیاسی رو بررسی کنین ؟

تو فتنه 88 من قشنگگگگگگگگ یادمههه چه جنجال هایی از همین سایت ایجاد میشد.همین الان شما تاپیک سیاسی بزن ببین چی میشه؟

من طرفدار مشرق نیستم.خبرشو از طریق خودتون فهمیدم.ولی واقعیت اینه که راست گفته.هرچند برای شما و سیستم تلخ باشه