2777
2789
عنوان

این فقط یک سایت بارداری و بچه داری است نه "کلوپ ضد انقلاب"!

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 211 پست
بله من اسکرین رو همون موقع دیدم که داخل تاپیک کار کرده بودید و متاسفانه چه می توان گفت. البته من ترج ...

خانم تهرانی شما با ادمین اون کانال هم در میون بذارین 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
وای بچه ها  کانال بیداری ملت هم که اسکین گذاشته😒😒😒😒😒

من امروز ساعت پنچ صبح کشفش کردم همسر می گه چی شده از کله سحر تو نی نی سایتی بهش می گم علیه ما مطلب منتشر کردن می گه نی نی سایت رو کلا باید ببندن چون خانمان براندازه.  

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قهوه دیروز توی مشرق یه پست بود شعر بود شما گذاشته بودی؟

خیر؛ من در این خبرگزاری هیچ پُستی نمیگذارم چون فقط تحریف میکنه؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
بله من اسکرین رو همون موقع دیدم که داخل تاپیک کار کرده بودید و متاسفانه چه می توان گفت. البته من ترج ...

عایا کاربران میتونن شکایت کنن که پستها و نظرات خصوصیشون رو نشر دادن یا اینکه تهمت زدن ؟ یا از اون طرف اگه شکایتی صورت بگیره امکان داره خود کاربر دردسر بشه براش ؟

یا کلا کاربری و اسمش جزو شخصیت حقیقی هست ؟

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
وای بچه ها  کانال بیداری ملت هم که اسکرین گذاشته😒😒😒😒😒

کو کجاس

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
دیدی بگو پاک کنم آدرس کانال رو 

اره عزیزم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

اابته نگفته اینجا ضد انقلاب و .... هست 

گفته این جملات تو سایت مشهور نی نی سایت اومده 

توهین نکرده 

ولی اسکرین گذاشتنش درست نیست 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍