دوستان عزیز, همراهان خوب نی نی سایت، کاربران فهیم و دقیق ما، احتمالا شما هم متوجه شدهاید که از دیروز، یکی از وبسایتهای خبری با اهداف نامعلوم ، اقدام به انتشار مطالبی سرشار از توهین و تهمت به مدیران ، مسئولان و کارشناسان دلسوز و متعهد نی نی سایت و از همه مهمتر شما کاربران عزیز سایت کرده است. میدانیم که این موضوع خشم شما را برانگیخته و آزردهتان کرده است. ما هم با ابراز تاسف برای عملکرد سایتی که در رسالت خود به بیراهه رفته و دست به اعمال غیراخلاقی و توهینآمیز زده و با آرزوی هدایت سایت مزبور، دست به انتشار جوابیهای زده ایم که برای اطلاع از آن میتوانید به لینک مراجعه کنید ممنونیم که همراه ما بودید و هستید. به دوستانی که اظهار نگرانی کردند میگوییم که هیچ جای نگرانی نیست. نی نی سایت به فعالیت خود مثل همیشه ادامه میدهد، چون میداند رسالتی بزرگ در قبال شما کاربران وفادار دارد. نی نی سایت از شما میخواهد به فعالیت خود در سایت مانند قبل ادامه دهید و همراهیتان را با ما دریغ نکنید.
وای بچه ها کانال بیداری ملت هم که اسکین گذاشته😒😒😒😒😒
من امروز ساعت پنچ صبح کشفش کردم همسر می گه چی شده از کله سحر تو نی نی سایتی بهش می گم علیه ما مطلب منتشر کردن می گه نی نی سایت رو کلا باید ببندن چون خانمان براندازه.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قهوه دیروز توی مشرق یه پست بود شعر بود شما گذاشته بودی؟
خیر؛ من در این خبرگزاری هیچ پُستی نمیگذارم چون فقط تحریف میکنه؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
بله من اسکرین رو همون موقع دیدم که داخل تاپیک کار کرده بودید و متاسفانه چه می توان گفت. البته من ترج ...
عایا کاربران میتونن شکایت کنن که پستها و نظرات خصوصیشون رو نشر دادن یا اینکه تهمت زدن ؟ یا از اون طرف اگه شکایتی صورت بگیره امکان داره خود کاربر دردسر بشه براش ؟
یا کلا کاربری و اسمش جزو شخصیت حقیقی هست ؟
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
وای بچه ها کانال بیداری ملت هم که اسکرین گذاشته😒😒😒😒😒
کو کجاس
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....