دوستان عزیز, همراهان خوب نی نی سایت، کاربران فهیم و دقیق ما، احتمالا شما هم متوجه شدهاید که از دیروز، یکی از وبسایتهای خبری با اهداف نامعلوم ، اقدام به انتشار مطالبی سرشار از توهین و تهمت به مدیران ، مسئولان و کارشناسان دلسوز و متعهد نی نی سایت و از همه مهمتر شما کاربران عزیز سایت کرده است. میدانیم که این موضوع خشم شما را برانگیخته و آزردهتان کرده است. ما هم با ابراز تاسف برای عملکرد سایتی که در رسالت خود به بیراهه رفته و دست به اعمال غیراخلاقی و توهینآمیز زده و با آرزوی هدایت سایت مزبور، دست به انتشار جوابیهای زده ایم که برای اطلاع از آن میتوانید به لینک مراجعه کنید ممنونیم که همراه ما بودید و هستید. به دوستانی که اظهار نگرانی کردند میگوییم که هیچ جای نگرانی نیست. نی نی سایت به فعالیت خود مثل همیشه ادامه میدهد، چون میداند رسالتی بزرگ در قبال شما کاربران وفادار دارد. نی نی سایت از شما میخواهد به فعالیت خود در سایت مانند قبل ادامه دهید و همراهیتان را با ما دریغ نکنید.
از بیداری و تفکر و تعقل و روشنگری و پرسش و نقد و پیشرفت و استقلال زنان میترسند؛
چون بیداری زن = بیداری جامعه؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همه ی اینا بخاطر برتری نی نی سایت نسبت به بقیه سایتاس ....
من خودم خیلی وقته به سایت دیگه ای سر نمیزنم ؛ فقط نی نی سایت
💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمد❤هرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
حانم تهرانی هیچ عکس العمل دیگه ای در برابر اونا انجام ندادین؟
موضوع کماکان در دست بررسی هست. مهم اینه که مخاطبین فهیم و فرهیخته نی نی سایت آنقدر باهوش هستند که تشخیص دادند پشت این مطالب اهداف نا مشخصی وجود داره. امیدوارم با کمک شما کاربران عزیز و محترم و دوستان خوب نی نی سایت و با رعایت قوانین تبادل نظر ، بتوانیم فضایی دوستانه و عاری از کینه را بوجود بیاوریم تا کاربران خوب بتوانند به بهترین شکل از بستری که برای تبادل اطلاعات فراهم شده استفاده کنند
لعنت به هر کسی که میخواد من و تو ما نباشیم ! متاسفم برای سایتها و کسایی که فقط تو فکر ایجاد تفرقه ن ! بازدید و لایک به چه قیمتی ؟؟ به قیمت به جون هو انداختن مردم و تفکرات مختلف ؟ از اینکارها از این تفرقه افکنیا چی گیرتون میاد ؟؟
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش