2777
2789
عنوان

این فقط یک سایت بارداری و بچه داری است نه "کلوپ ضد انقلاب"!

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 211 پست

از بیداری و تفکر و تعقل و روشنگری و پرسش و نقد و پیشرفت و استقلال زنان میترسند؛ 

چون بیداری زن = بیداری جامعه؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با اون کاربرهاا کاری ندارم چون انقدر چیپ هستن که حیف اظهار تاسف 

اما ینکه مشرق شده بازیچه ی یه مشت زن و مرد خاله زنک خنده داره 

اون نویسنده هم واقعا ازشون ممنونم چون حرکت ترامپی زد که همه ی کاربرا با هر نوع تفکری پشت سایت و کاربرای فهیمش در اومدن 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

احسنت .‌ 

از دیروز منتظر این حرکتتون بودیم خانوم تهرانی 👌👌👌

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

ممنون برای این جوابیه و دفاع❤❤❤❤خداروشکر ک سایت پابرجا میمونه

تاکور شود هرانکه نتواند دید

گر به هم اویزیم...مادو سرگشته تنها چون موج،به پناهی ک تومیجویی خواهیم رسید.اندر ان لحظه جادویی اوج

همه ی اینا بخاطر برتری نی نی سایت نسبت به بقیه سایتاس ....

من خودم خیلی وقته به سایت دیگه ای سر نمیزنم ؛ فقط نی نی سایت  

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

فقط ببین چقدر وقت صرف جاسوسی و اسکرین شات گرفتن از سایت بارداری و بچه داری کردن.

خداییش چقدر مستاصل و درمانده شدن که زدن به سایت زنونه.  

کاش وقت و عمرشون رو به جای تخریب دیگران صرف ابادانی و پیشرفت کشور می کردن.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
حانم تهرانی هیچ عکس العمل دیگه ای در برابر اونا انجام ندادین؟

موضوع کماکان در دست بررسی هست. مهم اینه که مخاطبین فهیم و فرهیخته نی نی سایت آنقدر باهوش هستند که تشخیص دادند پشت این مطالب اهداف نا مشخصی وجود داره. امیدوارم با کمک شما کاربران عزیز و محترم و دوستان خوب نی نی سایت و با رعایت قوانین تبادل نظر ، بتوانیم فضایی دوستانه و عاری از  کینه را بوجود بیاوریم تا کاربران خوب بتوانند به بهترین شکل از بستری که برای تبادل اطلاعات فراهم شده استفاده کنند

و یه چیز دیگه 

لعنت به هر کسی که میخواد من و تو ما نباشیم ! متاسفم برای سایتها و کسایی که فقط تو فکر ایجاد تفرقه ن !  بازدید  و لایک به چه قیمتی ؟؟ به قیمت  به جون هو انداختن مردم و تفکرات مختلف ؟ از اینکارها از این تفرقه افکنیا چی گیرتون میاد ؟؟

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
موضوع کماکان در دست بررسی هست. مهم اینه که مخاطبین فهیم و فرهیخته نی نی سایت آنقدر باهوش هستند که تش ...

👍👍👍👍👍👍👍

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍