2777
2789
عنوان

تا حالا بهتون گفتن خوشگلین

236 بازدید | 22 پست

من از بچگی همیشه مورد توجه بودم.

همه جا هر کی میبینه میگن خوشگلم🫠

ولییییی از نظر خودم خیلی معمولی ام.

این حرف به همه خانوما گفته میشه؟؟!!یا من اعتماد به نفسم پایینه؟؟؟

الان یه خواستگار دارم چهره ش زیباست،البته دماغشو عمل کرده ، ولی من میترسم بعدا دلشو بزنم.

یه بار کافی شاپ رفته بودیم دخترا نگاش میکردننن

اره گفتن بهم خیلی ، ولی نمیدونم چرا هیچ حس خاصی نسبت ب تعریف بقیه ندارم کلا چ تعریف کنن چه نه ، برام اهمیتی نداره 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فروشنده ها وقتی می خوان یه لباسی و بکنن تو پاچم بهم میگن خیلی خوشگلین خیلی بهتون میاد غیر از این کیس نادر همچین موقعیتی تو زندگیم پیش نمیاد

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
فقط فروشنده ها وقتی می خوان یه لباسی و بکنن تو پاچم بهم میگن خیلی خوشگلین خیلی بهتون میاد غیر از این ...

😂😂😂😂😂😂

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

😂😂😂😂😂😂

نخند خواهرم

این گریه داره😭

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
خیلی باحال گفتی خنده ام گرفت😁😘

انشاالله همیشه بخندی عزیزم 😁♥️