2777
2789
عنوان

قرص مترونیدازول برای عفونت

522 بازدید | 20 پست

کسی مصرف کرده برای عفونت واژن من الان چهار روزه میخورم اشتهامو کم کرده و زیر شکممو بشدت سفت و درد میکنه دکترمم میگه طبیعیه و باید ده روز کامل بخوری

کسی تجربه ای داره از این قرص بگه خوب میکنه؟

`در اندک‌من تویی فراوان یارب❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برا عفونت مصرف کردم آره یکم علایم داره ولی حتماااا دوره درمان رو کامل کن اگه نیمه کاره بزاری دچار علائم شدیدتر و مقاوم‌ترین میشی 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

من خوردم خیلی وحشتناکه حالت تهوع و سردرد میگیرم و عفونت هم بعد از مدتی برمیگرده من سرکه سیب خونگی درست میکنم همیشه دارم با جوش شیرین قاطی میکنم میریزم تو وان میشینم داخلش یه روز سه بار در هفته خیلی عالیه 

تو بارداری کسی مصرف کرده؟۳ ماهه اول؟

من اره

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
منم برا عفونت مصرف کردم آره یکم علایم داره ولی حتماااا دوره درمان رو کامل کن اگه نیمه کاره بزاری دچا ...

شما چقد مصرف کردین و چقد طول کشید خوب شی

فک نکنم ربطی به قرص داشته باشه اون درد و سفتی زیر شکمت مربوط به همون عفونته.اوف تا دلت بخواد من استف ...

سفیکسم داده روزی یک عدد شما نتیجه گرفتی از این داروها و چقد طول کشید

من قرص مترونیدازول  رو وقتی عفونت گلو میگیرم با آموکسی کلاو میندازم وقتی عفونت واژن هم مترونیدازول رو با آزیترومایسین میندازم . خوب میشم.

اگه سوزش ادرار داری فنازوپریدین مصرف کن.

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
من خوردم خیلی وحشتناکه حالت تهوع و سردرد میگیرم و عفونت هم بعد از مدتی برمیگرده من سرکه سیب خونگی در ...

اینجوری خوب میشین؟