2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهما یکیو‌گرفتیم دیگه بهش اطمینان داریم همیشه مستقیم به خودش زنگ میزنیم

عزیزم دفعه اول از اسنپ گرفتی؟ میخوام ببینم وقتی بزنی واقعا کسی قبول میکنه؟ و اینکه بین راه باید برای ناهارش اینام ما حساب کنیم یا نه؟

آره همسرم چندوقت پیش از تهران گرفت برای کردان اتفاقا ۳ نصفه شبم بود و خیلی هم مرد خوبی بود 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

آره همسرم چندوقت پیش از تهران گرفت برای کردان اتفاقا ۳ نصفه شبم بود و خیلی هم مرد خوبی بود

پس واقعا میاد؟ حالا منم از دم بیمارستان میخوام بگیرم 

میگم وسط راه برای ناهار و اینام وایمیسن یا یه سره میان؟

عزیزم دفعه اول از اسنپ گرفتی؟ میخوام ببینم وقتی بزنی واقعا کسی قبول میکنه؟ و اینکه بین راه باید برای ...

نه بابا میزنه کنار اگه بخواد خودش چیزی میخره میخوره 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیزم دفعه اول از اسنپ گرفتی؟ میخوام ببینم وقتی بزنی واقعا کسی قبول میکنه؟ و اینکه بین راه باید برای ...

آره گلم

نه دیگه ما بین راه گشنمون شد زد بغل یه چیزی خریدیم برای ناهار به اونم تعارف زدیم اولش گفت ممنون بعد باز تعارف کردیم گفت یه ساندویچ‌کالباس کفایت میکنه

آره گلمنه دیگه ما بین راه گشنمون شد زد بغل یه چیزی خریدیم برای ناهار به اونم تعارف زدیم اولش گفت ممن ...

منکه همش استرس دارم کسی قبول نکنه

ببین بنظرت ممکنه بگن بیشتر پول اسنپ بده یا نه؟

حالا ناهار مهم نیست من یه مسیر حدود پنج ساعته ۶ ساعته میرم فوقش یه ساندوچ مثل شما میگیرم