2777
2789

جسته گریخته یه چیزایی تعریف کرده بودم قبلا

این که بی دلیل یهو فاصله گرفت با وجود اینکه از ازدواج و آینده حرف میزد

یه هفته بی دلیل غیبش زد منم بعد از یه هفته بلاکش کردم

اونم دقیقا از فرداش شروع کرد به دوستام پیام دادن (که آشنا شیم و این حرفا)

بعد این خبرا به گوش من رسید و کمی تو محل کار پیچید و آبروش رف

اونم زنگ زد بهم تهدیدم کرد که شکایت میکنم ازتون و این داستانا!

الان تو محل کار هر روز با اکیپش که اکثرا دخترن میان کافه ی اونجا میشینن دقیقا جلو دید من

با یکی از دخترای اکیپشون خیلی بگو بخند میکرد🙃

دلم میخواد منم اونو بسوزونم ولی نمیدونم چجوری🫠 دوس دارم اونم منو با پسر ببینه بسوزه ولی با هیچ پسری اونقد نزدیک نیستم که ازش بخوام باهام بیاد کافه محل کارمون باهم بشینیم🥲

دارم آتیش میگیرم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارا رو بیخیال بی اهمیت سک محلش کنی انگار مهم نیست میسوزه میخواد ری اکشن بگیره ک مطمئن شه تو سوختی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

اون هدفش سوزوندنته که رسید به هدفش وگرنه مطمئن باش هیچکس به اون نره خر هول پا نمیده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اون هدفش سوزوندنته که رسید به هدفش وگرنه مطمئن باش هیچکس به اون نره خر هول پا نمیده

چن روز پیش زنگ زد بهم گف شکایت میکنم از تو و دوستات که آبرومو بردین

منم گفتم تو با هول بازیات خودت آبروی خودتو بردی بدبخت کی با تو‌کار داره آخه

بعدش گف مگه من چی کار کردم فقط رفتم به دوستات سلام دادم🙂🤦🏻‍♀️

بعدش صداشو مهربون کرد گف نگران نباش با تو کاری ندارم فقط دوستاتو میخوام ادب کنم!!

منم گفتم دیگه شمارتو رو گوشیم نبینم قطع کردم

فک‌میکردم پشیمون میشه یه زنگ میزنه حداقل عذرخواهی میکنه ولی انگار نه انگار…

چن روز پیش زنگ زد بهم گف شکایت میکنم از تو و دوستات که آبرومو بردینمنم گفتم تو با هول بازیات خودت آب ...

عذرخواهیش چه نفعی بهت میرسونه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عذرخواهیش چه نفعی بهت میرسونه؟

هیچی فقط با وجود همه نامردیایی که در حقم کرده هنوز دل لعنتیم تنگشه

خیلی دل تنگ‌روزای خوبمونم، خودم از خودم لجم میگیره بابت این حس مزخرفم😞☹️🥺

هیچی فقط با وجود همه نامردیایی که در حقم کرده هنوز دل لعنتیم تنگشهخیلی دل تنگ‌روزای خوبمونم، خودم از ...

خب، فرض کن برگشت، میری باهاش تو رابطه؟