2777
2789
عنوان

بعد سالها پیام داد

103 بازدید | 9 پست

فک کنم ۵سال شده،چن وقت پیش رد شدنی از خیابون دیدم همو،امشبم پیام داد،ادامه شعری ک بیوی تلگراممه،همین

عکسای پروفشو نگا کردم،گویا خیلی خوشبخته،بچه داره،بچشم نازه،خانومشم نازه و مشخص زن زندکیه،خودشم چشاش میخندید تو عکسا 

هیییییچ وقت فکرشم نمیکزدم بعد تاهلش پیام بده بهم،تو نامزدیش پیام داد و گله و دعوا و ...ولی بعد عقد ابدا ارتباطی نداشتیم

حسم عجیبه،شوکم،عصبیم،ی جوریم،چرا پیام داد،عچضی چرا پیام داد،چ مرگشه

هیچ وقت فکرشو نمیکردم ادم این مدلی باشه تو متاهلی پیام بده،

هیچی دیگه ی جا میخواستم از احوالات امشبم بگم ،یکم سبک شم همین،

مغزم ی جوریه،مغزمم متعجبه ک این اصلا منو دوس داشت؟ب جهنم 

راستی پیامشو دوطرفه پاکیدم،هیچیم ننوشتم،نمیخوام بشم ی زن اشغال ک فکر مرد متاهلو درگیر میکنه 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اسی منم رل سابقم بعد ۳ سال میبینه منو هی سعی میکنه بیاد نزدیکتر شه بهم نمیتونه چون مامانم هس حالا چند روز دیگم میخام برم سمت مغاژش یکاری دارم موندم اگ اومد سمتم چطوری رفتار کنمممم 

خودشم خیلی عوض شده متاهل هم هس 

یکی منو راهنمایی کنه چطوری رفتار کنم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وای اسی منم رل سابقم بعد ۳ سال میبینه منو هی سعی میکنه بیاد نزدیکتر شه بهم نمیتونه چون مامانم هس حال ...

هیچی کاملاااا عادی مث بقیه مردا ،سخته ولی مجبوری،اصلا جوری نباش ک غیرعادی باشی 

هیچی کاملاااا عادی مث بقیه مردا ،سخته ولی مجبوری،اصلا جوری نباش ک غیرعادی باشی

اگ بخاد باهام حرف بزنه چی؟؟ 

اگ ازم بپرسه بعد من کسی اومد توی زندگیت چی بگمممم 

البته کسی نیومد چون دیگ حوصله نداشتم کسی وارد زندگیم شه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اگ بخاد باهام حرف بزنه چی؟؟ اگ ازم بپرسه بعد من کسی اومد توی زندگیت چی بگمممم البته کسی نیومد چون دی ...

وای ن هیچ حرف از خودتون نزن لطفا اینا خیانته اگ اونم چیزی گفت جدی و با اخم بگو شما متاهلی و سکوت کن