2777
2789
عنوان

مهمونای نامزدم برای عقد

184 بازدید | 8 پست

ما یه عقد محضری قرار بود داشته باشیم. خانوادگی. بعدشم بریم رستوران.ولی گفتیم حالا چون من ارایشگاه میرم عکاسی میکنیم بریم ی سالن شیک. چون محضر شیک پیدا نکردیم. 

بعد یهو گف من چنتا مهمون دارم. من فک کردم فامیلاشه. یهو دیشب گف چندتا از دوستاش با خانوماشون. اونم برای شام!

درحالی که ما خانوادگی صحبت کرده بودیم و قرار بود یه محضر و ی شام خانوادگی باشه. نکه به 15 نفر ادم غریبه هم بخوایم شام بدیم. 

کسایی ک اصلا هیچکس نمیشناستشون 

نمیفهمم چرا باید تووعقد من باشن

درحالی ک خودم هیچکس از دوستامو نگفتم و قرار بر این شد ک عقد خانوادگی و خصوصی باشه! 

رومم نمیشه بهش چیزی بگم

فک میکنه بخاطر پولشه

ولی اخه کارش واقعا برام عجیبه

که چطور یهو ی سری مهمون بی ربطو به ما تحمیل کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما بهش با زبون خوش بگو ، که بعدا میتونه دوستاشو دعوت کنه، فرق بین خانوادگی و دوستانه رو بدونه

میترسم فک کنه سر پولش داریم خسیس بازی در میاریم. چون خودش سر ارایشگاه و بقیه خرجا کم نذاشت. 

میترسم فک کنه سر پولش داریم خسیس بازی در میاریم. چون خودش سر ارایشگاه و بقیه خرجا کم نذاشت.

چجوری باهم آشنا شدید و ازدواج کردید؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️