2777
2789

میخوام بدونم چطوری باید با این شرایط بسازم و اینقدر رنج نکشم؟! 

علاوه بر حمام و کارهای شخیص

دچار زوال عقل هم شده و افکار و عقاید پوسیده داره

بشدت عصبیم میکنه، کامل عقلشو از دست داده

امروز کلی گریه کردم

شرایط مالی هم ندارم بزارمش سالمندان

کی هست؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدربزرگ من مشکل ادرار داشت بعد مامانم زیرش تشک مینداخت روفرش بعد اون جیش میکرد اینم تشک وفرش رومیشست میتونست یدونه تخت بگیره راحترباشه 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مادر بزرگ من الان دقیقااا در این وضعیت هست۸ساله ک اومده پیش مامانم با آلزایمرو زوال عقل خییییییلی سخت بود برای همه ی اعضای خانواده الان نزدیک دوساله ک زمین گیر شده و یه زندگیه نباتی رو داره تجربه میکنه

ای وای، من مامانبزرگم، ولی طفلی کامل افتاده بود یعنی اگه آب و غذا بهش نمی‌دادیم هم صداش درنمیومد🥲 ا ...

اخه من گذشته تلخی هم با مامانم دارم

هیچوقت منو ادم حساب نکرد 

عاشق پسراشه

الان من باید غذا بزارم دهنش

ولی بیشتر بارروانیش اذیتم میکنه تا کاراش

خیلی سخته واقعا میفهمم خیلیییییییی سخته ولی فقط کاری نکن بعدا پشیمون بشی یعنی تحمل کن و بهش برس بعدا ...

عاره میدونم بالاخره تموم میشه

ولی الان بهتر ازین نمیتونم باشم

واقعا نمیتونم

خدا صبرت بدهادم واقعا گاهی نمیتونه تحمل کنهیکاری میکنه پشیمون میشه

خدا مامانم و صبر داده و الان هم مثل دسته ی گل داره از مادرش مراقبت میکنه اون بنده خدا هم دیگه چیزی متوجه نیست فقط ب سقف خیره شده