2777
2789

چند وقت تقریبا یه دو ماهی هی پلکم میپرید.به نور هم حساس شده بودم جلو آفتاب بیشتر میشد .خود به خود خوب شد الان دوباره از پریروز شروع شده خیلی کلافه شدم.نت هم سرچ میکنم ماشالله به چیزا که ادم نمیرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا ممکن بود برام تا یک ماه طول بکشه.... واااای خیلی اعصاب خورد کنه خیلی زیاااااد

هیچ کار خاصی نمیشه کرد... فقط باید صبر کنی به خاطر استرس و اعصابه ... باید اعصابت رو اروم نگه داری ... اگه استرس داشته باشی که وای این حالا حالا ها اگه طول بکشه چیکار کنم و این حرفا مطمئن باش طول میکشه... فقط زمانی که به درجه ای از ارامش رسیدی که کلا بیخیالش شدی یه دفعه میره و ناپدید میشه  

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
نرفتی دکتر؟؟؟ من یکی از دوستام اینطوری بود اگر اشتباه نکنم ... بعد دکتر رفته بود گفت یه ویروس فلجه . ...

نه ربطی به ویروس نداره... اون یه چیز دیگه هست... این استرس ها رو بدی به خودت بیشتر طول میکشه ... فقط باید بی خیالی طی کنی

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من قبلا ممکن بود برام تا یک ماه طول بکشه.... واااای خیلی اعصاب خورد کنه خیلی زیاااااد هیچ کار خاصی ...

دکتر رفتین شما ؟اخع نت سرچ کردم گاهی استرس ولی گاهی تا مشکلات مغزی هم ممکنه علتش باشه

من دکتر نرفتم عزیزم... زمانی که بی خیال شدم خودش خوب شد...حالا خواستی دکتر برو خیالت راحت باشه... نه نگران نباش مشکلات مغزی نیست.. یکی از اشناهامون خانومه تا یک سال هم طول کشید پرش پلکش.. بعد که استرساش کم شد خوب شد... عرقیجات ارامبخش بخور بیدمشک بهارنارنج گلاب .. فیلم های کمدی ببین ... فکرتو ازاد کن خوب میشه

منم حدود سه ماه اینجوری بودم.بخاطر مشکل عصبی.خود به خود برطرف میشه 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
لطفا اگه کسی اطلاعات داره برام بنویسه حتما میخونم ممنون

عزیزمشکل پرش پلکت خوب شد ؟چکار کردی منکه اعصابم خوردشدع

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘