2777
2789

ساعت ۹و نیم بود رفت رو تخت گف امشب گوشیم ماله تو فقط ریش و پشممو نکِش خستم میخام بخابمااااا 😂😂😂حالا هیچکس ندونه انگار من چیکار میکنم ناز نازووووو😂😂بله بالاخره بعد اینکه یساعت و نیم تو گوشیش گشت زنی کردم بیخیال  شدم اومدم نی نی سایت ی سری بزنم تا دلتون برام تنگ نشع😉😉😂😂😂😂الان شوهرم کنارم خابیده تو خواب اصن درگیره هی ورجه وورجه میکنه  بالش و جا ب جا میکنه هذیون میگه هر ۱۰دقیقه یبارم بلنذ میشع میگ خو بیا بغلم بخاب چبه تو گوشی هسی بعد میرم بغلش بعد ۲دقیقه پشت میکنه میخابه😐😐😂😂پتو کشید رو خودش الانم همش دستو پا میزد عین بچها تا پتوش بره کنار🗿🗿😂😂😂😂پام کنارش بود پامو گرف میگ دنده بیصاحاب ۳ نمیره 😐😐😂😂😂شوهر قشنگم داره دیوونه میشه فک کنم🥺🥺😂😂😂😂فردا براس تعریف کنم میگ ن من یادم نیس 😅😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

همسر منم اینطوریه تو خواب وقتی گیح باشه بین خواب و بیداری میحرفه و من فقط میخندم🥲

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

همسر منم اینطوریه تو خواب وقتی گیح باشه بین خواب و بیداری میحرفه و من فقط میخندم🥲

عزیزممم😂😂😂شوهرِ من امشب خاب بود بهم میگف برو ماشین و گازوییل بزن 😂😂بهش میگم اینو بهم گفتی میگه من؟؟؟نه یادم نی

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

عزیزممم😂😂😂شوهرِ من امشب خاب بود بهم میگف برو ماشین و گازوییل بزن 😂😂بهش میگم اینو بهم گفتی میگه ...

🥲😂😂😂 همسر منم یادش نمیمونه اما خیلی بین خواب و بیداری وفاداره 🥲 بهش گفتم میخام ببوسمت با دست هلم داد گفت گمشو من میرم که همسرم منتظرمه(اسممو گفت) باز گفتم دوستت دارم گفت من دوستت ندارم دور شو:) 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

واقعا مرسی ک خبر دادیدغدغمون همین بود فقط

ببخشید خبب 

این تاپیک ماله خیلی وقته پیشه یکی از دوستان کامنت گذاشت بروز شد 

🥲😂😂😂 همسر منم یادش نمیمونه اما خیلی بین خواب و بیداری وفاداره 🥲 بهش گفتم میخام ببوسمت با دست هل ...

ایییی خداااااا😍😍😍😂😂😂باور کننننن فردا شب همبن حرکتو باید رو شوهرم پیاده کنم 😂😂😂عشقتون پایداررررر عزیزدلمممممم😍❤️🫂

ایییی خداااااا😍😍😍😂😂😂باور کننننن فردا شب همبن حرکتو باید رو شوهرم پیاده کنم 😂😂😂عشقتون پایدار ...

قربونت برممم همچنیننن عشقتون مانااا🥹😍😂 

آره حتما انجامش بده😁من که خیلی حرف میزنم باهاش و میخندم صبحم براش تعریف میکنم . 

قربونت برممم همچنیننن عشقتون مانااا🥹😍😂 آره حتما انجامش بده😁من که خیلی حرف میزنم باهاش و میخندم ص ...

ایندفعه براش فیلمم بگیر تا ثابت بشه بهش😂😂

مرسیی عزیزمم همچنین

ایندفعه براش فیلمم بگیر تا ثابت بشه بهش😂😂مرسیی عزیزمم همچنین

ارههه اینقدر جالب میحرفه 

یوقتایی هم توخواب با محل خدمتش درگیره و من گریه میکنم بیش از حد چون بخاطر من رفت سربازی و الان خیلی روش فشار میاد توخواب هزیان میگه خیلی گریم میگیره :)

🫂🤍🌱

ارههه اینقدر جالب میحرفه یوقتایی هم توخواب با محل خدمتش درگیره و من گریه میکنم بیش از حد چون بخاطر م ...

عزیزمممم🥲🥺پایدار باشید