2777
2789

من سیکلام ۲۷ روز است  آخرین پریودیم ۲۶ مرداد ماه بوده و پنج روز بود و تموم شد  روز ۲۷ شهریور بی بی چک زدم منفی بود ،آز دادم منفی بود ،دکترم بهم گفت برو اگه تا یه هفته  دیگه پریود نشدی دوباره بیا منم همه علائم و دارم سینه هام درد می‌کنه ،صورتم شفاف شده با اینکه قبلاً پر از جوش بود ،چشمام خمار شده ،سرگیجه دارم و حالت تهوع شدید ،گذشت و گذشت تا دیشب همسرم گفت رابطه می‌خوام منم قبول کردم رابطه داشتیم اونم به صورت طولانی با دوخول و به صورت محکم خیلی معذرت می‌خوام ببخشید دوستان این و میگم واقعا دیگه راه چاره ای برام نمونده خلاصه بعد از رابطه رفتم دستشویی به اندازه یه نقطه لایه ادرارم خون بود و صبح هم ترشح آبکی حالت خون و الان شده مثل پریودی من پریود هامم خیلی کمه یه چیز بیش از حدی کمه یعنی الآنم خونریزیم زیاد نیست ولی مثل همیشه پریودیامه و اینکه این دو روز بدو بدو زیاد کردم چون مهمون داشتم و مهمونی رفتم و اینکه الان نمی دونم حامله ام نیستم برم دکتر نرم پریود شدم ،و اینکه من پریودام سر ساعته الآنم از یه هفته دکتر بیشتر گذشته همه بهم میگن بارداری حتی بدون اینکه خبر از اقدامم داشته باشه چیکار کنم

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این چیزایی که میگی باردار نیستی

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

تو ک فکر میکنی بارداری چرا رابطه خطری داری و بدو بدو کرری؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اخه آزمایش هیچ وقت اشتباه نمیکنه کهایشالله که خبر خوش بدی بهمون🤲🏻

آخه دکتر گفت من مورد داشتم بعد از دوهفته همه چیزش منفی بوده ولی باردار بوده 

تو ک فکر میکنی بارداری چرا رابطه خطری داری و بدو بدو کرری؟

بدو بدوم پیش اومد مهمون دعوت نکردم خودشون اومدن و اینکه از راه دور بودن زشت بودن نگهشون ندارم ،رابطه خطری هم دست من نبود شوهرم باید مراعات میکرد 

به نظر که نیستیمی خوای چند روز دیڭه بی بی بزن

الان برم سونو نشون میده ،ببین خونریزی بعد از رابطه با دخول اونم طولانی و محکم عادیه ؟ یا نه 

بدو بدوم پیش اومد مهمون دعوت نکردم خودشون اومدن و اینکه از راه دور بودن زشت بودن نگهشون ندارم ،رابطه ...

در کل باید شما هم مراقب می‌بودی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
در کل باید شما هم مراقب می‌بودی

ببین من که پریودم سر ساعته و سابقه کیست و تنبلی تخمدان و هیچی ندارم امکان داره بی جهت پریودم عقب بیوفته