2777
2789
عنوان

میشه بگید چیکار کنم با این خواهر شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواروشکر ک موش نمیدونه تو زندگیت عزیزم نهایت کاری ک میتونی انجام بدی اینه ک شوهرت بره باخواهرش حرف بزنه فقط همین اونم یه بار اما نزار آرامش زندگیت بهم بریزه یه وفت بامطرح کردنش بحث و دلخوری پیش نیاد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

به روی خودتون نیارید،یا اگرم میخاین علتشو بفهمید به شوهرتون بگید از مادرشوهرتون بپرسه دلیل این رفتاراش چیه؟!!شما روی خوش نشون بدید همیشه و احوالشو بپرسید،شاید روابط اجتماعیش پایینه یا از حسادته که نمیتونه شمارو ببینه،یا تو تخیلاتش فکر میکنه شما براش قیافه میگیرید و....مشکل درونه خودشه وقتی ببینه شما عین خیالتون نیس خود به خود خوب میشه

اگر کسی گره ای دارد و تو راهش را می دانی سکوت نکن!اگر دستت به جایی می رسد کاری کن..معجزه ی زندگی دیگران باش...بی شک فرد دیگری معجزه ی زندگی تو خواهد شد

اخه همش میگن منو شوهرم رابطمونو باهاشون بیشتر کنم همه اصرار دارن خیلی هم تو جمع خوب برخورد میکنه هرکی ببینه میگه فرشته است 

حالا من میخوام بهشون بگم مشکل از ما نیست 

عزيزم سر سنگين باش از اين به بعد توام خودتو دست كم نگير از ليست مهمونياتون حذفش كنيد ، و اونا هم دعوت كردن شما نريد ، خيلي راحت مقابل به مثل كنيد ، زبونتم درازه كه اون نمياد منم نميرم ، والسلام 

تيكرواسه تولد دخترمه ،من به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد   

خوب خانواده خانم برادر من هم خيلى معاشرتى هستند و ما نه! الان من بين شوهرم و برادرم گير كردم، كه يكى به زور مى خواد باب معاشرت رو باز كنه و اون يكى نمى خواد. اصلا هم داستان گرفتن خودمون و بى احترامى نيست، فكر مى كنم خانواده خانم برادرم رو سالى يكى دو بار ببينيم كافيه.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.