2777
2789
عنوان

میشه بگید چیکار کنم با این خواهر شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 54 پست
اخه همش میگن منو شوهرم رابطمونو باهاشون بیشتر کنم همه اصرار دارن خیلی هم تو جمع خوب برخورد میکنه هرک ...

عزيزم توام از اين به بعد مثل خودش رفتار كن سياست داشته باش ديگه 

تيكرواسه تولد دخترمه ،من به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد   
به روی خودتون نیارید،یا اگرم میخاین علتشو بفهمید به شوهرتون بگید از مادرشوهرتون بپرسه دلیل این رفتار ...

شوهرش میگه تو دنیا روابط اجتماعی زن من تکه ولی بقیه مواری که گفتید کاملا درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هرکس مثل خودش رفتار کن. شما هم تو جمع هایی که میبینیش خیلی خوب رفتار کن و زبون بریز و مثل اون جای ...

باهات موافقم 

حسودي تورو ميكنه ديگه 

اصلا واست مهم نباشههههههع.نیاید مگ چه تحفه ایه‌.بنظرم عین خیالت نباشه پی گیرش نباش بدتر حرصشو دربیار نذار اون حرص تورو دربیاره ک

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

بدرک نیاد بهتر قیافه شو نمیبینی روزت خراب نمیشه دیگم خودتو مادرت دعوت نکنین ادم یه اشتباهو هزاربار نمیکنه وقتی میبینی انقدر بیشعور و بی تربیته که هربار دعوت کردی نیومده زنگم نزده تشکر کنه یا علتشو بگه دیگه دعوت نکن 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

شما نسبت به اینحرفا اصن حساس نشید،با این حرفم موافق نیستم که مثل خودش رفتار کنید،چون اینکار روز به روز بدتر و بدتر میشه اخلاقش و شاید حرفایی وشت سرتونم بزنه ولی سوژه دستش ندید باهاش خوب باشید حتی اگه بی احترامی میکنه  یه روزی ازینکاراش خجالت زده میشه

اگر کسی گره ای دارد و تو راهش را می دانی سکوت نکن!اگر دستت به جایی می رسد کاری کن..معجزه ی زندگی دیگران باش...بی شک فرد دیگری معجزه ی زندگی تو خواهد شد

یاد مادرشوهر موزی و مسخرم افتادم که برادرشوهرام مارو پاگشا نکردن اخرین بارم که تو عقد رفتم خونشون بمون بی احترامی کردن بعداین تحفه خانم مینشست و پامیشد به من میگفت مانعه ارتباطه برادرا باهم نشو منم بچه بودم وخنگ هیچ جوابی نمیدادم 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
من واقعا درک نمیکنم چرا انقدر براتون مهمه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

چون ادعای اجتماعی بودن داره بعدم هی میگن باهم در ازتباط باشیذ من هی هر قدم میرم جلو اون اصلا یه نیم قدمم بنمیداره مثلا این یه موردشه خوب ارتباط از این چیزا سرچشمه میگیره 

یاد مادرشوهر موزی و مسخرم افتادم که برادرشوهرام مارو پاگشا نکردن اخرین بارم که تو عقد رفتم خونشون بم ...

دقیقا همینطورین هی میگن رفت و امد داشته باشید اقا ما صدبار بهشون زنگ دعوت یا همین طوری اما اون انگار عقده داره 

چون ادعای اجتماعی بودن داره بعدم هی میگن باهم در ازتباط باشیذ من هی هر قدم میرم جلو اون اصلا یه نیم ...

من که اصلا برام مهم نیس این چیزا!

خدایا فقط به خودت سپردمش....محافظش باش