2777
2789
عنوان

کار داوطلبانه

75 بازدید | 3 پست

سلام دوستان شبتون بخیر. کاربری سابق من خیلی قدیمی بود اما نمیدونم چرا یهو ترکید. البته فعال هم نبودم. اما به هر حال بعد مدت ها، برام سوالی پیش اومده که کسی از اطرافیانم زیاد اطلاعاتی ندارن.

من کنکوریم و منتظر جواب انتخاب رشته هستم. اما یکی از کارایی که همیشه دوست داشتم انجام بدم، انجام کارهای داوطلبانه بوده، حالا چه در خانه ‌ی سالمندان، چه موسسات خیریه و بهزیستی.

اما نمیدونم دقیقا چه کاری از دستم بر میاد چون از لحاظ مالی زیاد وضعیت مناسبی ندارم. شهری هم که زندگی میکنم و احتمالا شهری که قبول بشم، هر دو شهر کوچیکی هستن و نمی‌دونم دقیقا باید چطوری دنبال همچین کارهایی بگردم. اینترنت هم که هیچ اطلاعاتی نداشت.

ممنون میشم اگه شما هم تجربه ای یا اطلاعی دارید با من در اشتراک بزارید.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

الللللکییییی

چه چیزی غیرقابل باوره؟

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.