2777
2789

یجوری که دلسرد نشه یا ناراحت نشه😐

میدونم اون دوست داره زود ازدواج کنه ولی من امادگیشو ندارم نه روحی ن فکری نه هیچیی😕

لعنتی عوض شو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش همینو بگو و حس میکنم اگر فقط زن بخواد کنسل میشی میره دنبال نفر بعد ک اوکی رو بده 

اگر عاشقت باشه صبر میکنه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خب دقیقا ازش خواهش کن به حرفت گوش بده و بشین قشنگ اروم با مهربانی و خواهش همچی براش تعریف کن و بگو 

و اینم بگو که واقعاً اگر قلبا دوست داره تو با عشق مهربونی   و با   دل خوش ازدواج کنی ک لذتم ببری بعش  بگو فغلا صبر کنه 

و بگو اینجوری  دلت شاد نیس بگو  از ته  دل خوشحال نمیشی 

خب بهش همینو بگو و حس میکنم اگر فقط زن بخواد کنسل میشی میره دنبال نفر بعد ک اوکی رو بده اگر عاشقت با ...

میدونم منم نمیخام بره هنوز خیلی مطمئن نیستم که عاشقشم یا نه بعد عقد ی وسواسی گرفتم یک و نیم سالم مجازی حرف زدیم اما خییلی ب حساب نمیاد

ولی نمیخام بی خیالم بشه چون خیلی جنتلمن و باشخصبته

لعنتی عوض شو 

اگر می تونی به یه نفر متعهد باشی یعنی آمادگی برای همسر شدن رو داری و فکر خیالات دیگه از سر اضطرابه ، ...

دقیقا اظطراب دارم ی شب از استرس اینکه نتونم از پس همه چی بربیام و خراب کنم کلی گریه کردم😭😐 یهو بعد عقد بچه شدم 

لعنتی عوض شو 

دقیقا اظطراب دارم ی شب از استرس اینکه نتونم از پس همه چی بربیام و خراب کنم کلی گریه کردم😭😐 یهو بعد ...

طبیعیه ، زمانی که با یه پسر دوستیم چون هنوز هیچ تعهدی نیست یا حداقل تعهد خیلی عمیق نیست مشکلی نداریم ، ولی وقتی عقد می کنیم ، تصور اینکه باید به این شخص تا آخر عمر تعهد داشته باشیم ، و فکر درباره آینده موجب اضطراب شدیدی میشه که بعد یه مدت می گذره لطفاً شما نگران نباش