2777
2789
عنوان

بنظرتون دوستم خیرخواه منه

134 بازدید | 14 پست

من یک دوست قدیمی دارم که همیشه همه خرفامونو بهم میگیم  از قدیم 

چون خودش با خونواده همسرش و خونواده خودش زیاد در ارتباط نیس 

جدیدا همش منو تشویق می‌کنه ب فاصله گرفتن ....از بس میگه که گاهی فکر میکنم نکنه درست میگه 

بحث و دلخوری تو هر خونواده ای ممکنه پیش بیاد هم خونواده خود آدم هم خونواده همسر آدم 

من از اول ازدواجم هفته ای یکبار خونه مادرم مهمان بودیم هفته ای یکبار خونه مادر همسرم 

دوستم همش میگه که لزومی داره هفته ای یکبار بری مخصوصا خونه مادر همسرت هر دو هفته یه هفته یبار برو 

من که تازه بچه دار هم شدم و دوس دارن نوه رو ببینن 

درسته گاهی ازشون دلخور شدم حتی از خونواده خودم هم همینطور 

اما حس میکنم دوستم خبر خواهم نیس چون خودش با کسی در ارتباط نیس منو هم تشویق می‌کنه ب فاصله گرفتن

شما چه فکری میکتید؟حرفاش اعصابم رو  متشنج می‌کنه می‌خوام از خودش فاصله بگیرم 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.

آره ازش فاصله بگیر چون تو با خانواده ی همسرت ارتباط داری حسادت میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ازش فاصله بگیر چون تو با خانواده ی همسرت ارتباط داری حسادت میکنه

حالا اون با خونواده خودش هم در ارتباط نیست اصلا هر دو ماه یبار اینا می‌ره خونه مادرش شامی ناهاری

منو تشویق می‌کنه حتی از خونواده خودم هم فاصله بگیرم 

من گاهی از سمت هر دو خونواده ناراحت میشم اما با خودم میگم آدم از فرداش خبر نداره ممکنه فردا یکیشون نباشه دیگه 

عزیزم حرف دوست در نهایت فقط یه نظره، زندگیت و بر اساسش تغییر نده اگه مشکل جدی ای توی ارتباطت با خانواده همسر نیست چرا باید فاصله بگیری و زندگیت رو بهم بریزی؟ 

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

شاید خودش یک ضربه ایی خورده یا دیده که اینو میگه 

ولی بنظرم بد نمیگه خیلی رفت و امد کردن باعث صمیمت خانواده همسر باهات جیشه و هر حرفی رو میتونن بهت بگن و

بهتره بگم حتی اگه هر روز هم بری خونه مادرشوهرت بهتره که یک مرزی و احترامی باشه که احساس راحتی نکن اگه این حفظ بشه هیچ مشکلی نداره 

نه ربطی ب خیرخواهی ندارهاون طرز فکرش اینهشما طرز فکرت متفاوتهاگه اذیت میشی فاصله بگیروگرنه رابطه با ...

آخه همش میگه من خوبیتو می‌خوام که میگم فاصله بگیر 

شاید خودش یک ضربه ایی خورده یا دیده که اینو میگه ولی بنظرم بد نمیگه خیلی رفت و امد کردن باعث صمیمت خ ...

نه من فقط هفته ای یکبار یه شام میرم اونم نه حذف خاصی میزنم نه چیزی فقط احوالپرسی ساده میکنم و تشکر خداحافظی 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

سبک زندگی خودتو و آرامش تو با زندگی دوستت مقایسه نکن و نخواه که شبیه ش شی ببین ارتباط اگه براتون خوبه و مشکلی ایجاد نکرده چرا باید کمش کنی ؟! اتفاقا برعکس وقتی خونواده ها خوب باشن این رفت و آمدها خیلی ام برای روحیه خوبه و لازمه 

حالا اون با خونواده خودش هم در ارتباط نیست اصلا هر دو ماه یبار اینا می‌ره خونه مادرش شامی ناهاریمنو ...

عزیزم نظر خودت مهمه 

چیزی که به نظر میاد اینه که دوستت میخواد دایره ی ارتباطی شمارو مثل خودش محدود کنه

به هرحال آدمیزاد یه موجود اجتماعیه خیلی خوبه که شما با خانواده ی خودت و همسرت درارتباطی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عزیزم حرف دوست در نهایت فقط یه نظره، زندگیت و بر اساسش تغییر نده اگه مشکل جدی ای توی ارتباطت با خانو ...

همین دیگه همسر من دوس داره با خونوادش در ارتباط باشه اصلا هم آدمی نیس بدون من بره بشینه سرسفره خونوادش 

جدیدا آنقدر تو‌کوشم خونده که حس میکنم اعصابم بهم می‌ریزه از حرفاش گاهی میگم یعنی باید فاصله بگیرم گاهی میگم نه 

اخه این چه حسادتی داره که بکنه ؟

چون خودش تنهاست دلش میخواد اسی رو هم محدود کنه 

وقتی اسی رابطش با خانواده ی خودش و همسرش خوبه چه لزومی داره که باهاشون قطع رابطه کنه

نه من فقط هفته ای یکبار یه شام میرم اونم نه حذف خاصی میزنم نه چیزی فقط احوالپرسی ساده میکنم و تشکر خ ...

خب عالیه بنظرم 

میتونی به دوستت هم بگی هرکسی سبک زندگی داره و من از این زندگیم راضیم 

همین دیگه همسر من دوس داره با خونوادش در ارتباط باشه اصلا هم آدمی نیس بدون من بره بشینه سرسفره خونوا ...

در نهایت باید همه ی جوانب رو درنظر بگیری عزیزم