2777
2789
عنوان

میرم دانشگاه میخوام آرایش نکنم

214 بازدید | 18 پست

بنظرتون زشته میرم دانشگاه آرایش نکنم؟

صورتم خیلی سال قبل جوش داشت چون هر روز دانشگاه بودم و هر روز آرایش داشتم توی تابستون اصلا آرایش نکردم و فقط رسیدگی پوستی انجام دادم الان صورتم بهتر شده واقعا 

ولی بازم جای جوش یه مقداری دارم 

میترسم آرایش کتم باز بریزه بیرون 🥲

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

انتخاب خوبیه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دانشگاه میرم فقط یکم ریمل میزنم با برق لب

با اینکه صورتم جای جوش و جوش هم داره ولی دقیقا عین شما وقتی کرم روش نباشه در حد یکی دوتا جوشه و اگه باشه پر میشه صورتم 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من هیچ وقت باارایش نرفتم دانشگاه. یه وقتا فقط رژ . تاحالا یادم نمیاد کرم و خط و چشم و فلانو فلان زده باشم.

میرم درس بخونم . چ ربطی ب شیتان پیتانم داره.

یه سریا دنبال کیس هستن تو دانشگاه اونا حسااااابی صورتو تغییر میدن

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

نهه ارایش نکن. نمی ارزه باز پوستت خراب کنی.

من خودمم خیلی قبلا جوش داشتم الان درمان شدع اکثرش ولی ضدافتاب بی رنگ میزنم . یکم رژ و بن مژم رو تیره میکنم و ابروهام شونه میکنم. ینی فقط در حدی ک صورتم از بی حالی و بیروحی دربیاد وگرنه همونقدرم نمیزدم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من دانشگاه میرم فقط یکم ریمل میزنم با برق لببا اینکه صورتم جای جوش و جوش هم داره ولی دقیقا عین شما و ...

دقیقا منم هر روز کلاس دارم واقعا صورتم پارسال خیلی بد شده بود دیگه قسم خوردم کرم نزنم 

یه زمانی سؤال میکردن زشت نیست با چهارتا بچه تو دانشگاه آرایش که نه رژ بزنمالآن میگن زشت نیست آرایش ن ...

ما دهه هشتادی ها عجیبیم🙂😂