2777
2789

یعنی نمیدونی که باید کات کنی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خداروشکر ک گذاشتیش کنار 

الان نوبتی هم باشه نوبت توئه پس بچسب ب پیشرفتت

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه همچین خواستگاری داشتم بزور و تهدید و کلی اذیت و ازار مجبورم کرد ۸ماه مجازی باهاش در ارتباط باشم برای آشنایی

اخرش اول ماه محرم توبه کردم و از امام حسین کمک خواستم و از زندگیم بیرونش کردم 

خیلیم نفرینم کرد منم خیلی ترسیدم اما بهتر از این بود که با همچین ادمی ازدواج کنم یا با حرف زدن با نامحرم گناه کنم ...

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
یه ماه نیمه کات کردم

خب پس خداروشکر

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خواستگارم شدید شکاک و بد دهن بود 

اصلا قابل تحمل نبود خیلیم خسیس و بچه ننه و بی فرهنگ بود 

اخلاقش مهربون بود محبت میکرد ولی بقیه رفتارش افتضاح بود 

همشم دنبال این بود یچیزی ازم بکنه با پول بگیره ازم 

پول شارژ و نتش رو از من میخواست منم ساده ام مجبور میشدم میدادم بهش

وقتیم میخواستم بلاکش کنم جدی جدی میخواست خودشو بکشه و نفرین و...

اخر دلو ب دریا زدم و خودمو راحت کردم اعصاب و روانم از دستش بهم ریخته بود

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
دوسش داشتی؟

این خصلت هاش اجازه نمیداد ک دوستش داشته باشم 

ولی هیچکی پیدا نمیشه اندازه اون پسر منو بخواد اولین پسری بود که برام گریه میکرد و غرورش رو شکوند برای من 

یبارم اومد تو کوچمون در میزد بابام در روباز نکرد روش  توی کوچه بلند بلند گریه میکرد میگفت آقای فلانی به جون مادرم من دخترتو دوست دارم ملیکا بخدا دوستت دارم

ولی آدم نبود یکاری میکرد ناراحت میشدم کلی قسم میخورد که تکرار نمیکنم و ببخشید و گوه خوردم و....

دوباره یکساعت بعد یادش میرفت 

نظامی بود پسره 

حالم خوب میشه؟ ضربه بدی خوردم

میگذره تا خوب بشه ولی ب فکر خودت باش 

خودتو دوست داشته باش و توی سرت هزاران پلن توپ داشته باش و ب آرزوهات قول رسیدن بده

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما