2777
2789
عنوان

چجوری شیطان رو‌دور کنیم

89 بازدید | 13 پست

بچه ها خواهرم با یه دختری دوست شده داره به مسیر بدی میکشونتش که پلی پشت سرش نمونه

سوره ای چیزی نیست این شیطان از خواهرم دور شه؟

سر عقل بیاد

توروخدا سوال نکنید حال توضیح دادن ندارم

فقط کمک کنید😞

ای پدر ما که در آسمانی نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید اراده تو که چنان در اسمان انجام میشود بر زمین نیز به انجام رسد نان روزانه مارا امروز به ما عطا فرما قرض های مارا ببخش چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم و مارا در ازمایش میاور بلکه از ان شرور رهاییمان ده زیرا قدرت و پادشاهی و جلال تا ابد از ان توست آمین هللویا عزیزم این دعا را بخوان معجزه میکند و اگر خوب شد بهم خبر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه با دعا نمیشهخودش باید بخواد

چرانشه عزیزم خدا خیلی بزرگه وقتی از ته دل صداش کنیم جواب میده همنجور که خودش تو قران گفته بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
ای پدر ما که در آسمانی نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید اراده تو که چنان در اسمان انجام میشود بر زمین ...

عزیزم منظورت از پدر آسمانی کیه؟

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
چرانشه عزیزم خدا خیلی بزرگه وقتی از ته دل صداش کنیم جواب میده همنجور که خودش تو قران گفته بخوانید مر ...

چیکار کنیم؟ به راه راست هدایت شه

بخدا الان مامانم داره سوره بقره پخش میکنه تو خونه

شیطان تو جلد این دوستش رفته تو مغز خواهرم

به چشم میبینیم و نمیتونیم بهش بفهمونیم

واقعا خوب میشه؟ مژدگونی میدم بخدا

اگه منظورش از پدر اسمانی خداست این متن گناه داره که بخونیش استارتر چون تو قران گفته خدا نه فرزندی داره نه فرزنده کسی هست نه مَرده ونه زن 

بنظرم اینو نخون بیشتر شیطون بهتون نزدیک میشه

اگه منظورش از پدر اسمانی خداست این متن گناه داره که بخونیش استارتر چون تو قران گفته خدا نه فرزندی دا ...

پس چی بخونم

هرچی بار مثبتی داره بنویسم بزنم به در و دیوار 

منظورم خداونده

شما قران میخونی گلم

متن شما یه حالت کفرداره

سوره توحید میگه خدا نه فرزندی داره نه فرزند کسی هست 

نه مرده ونه زن 

عزیزم اینو به کسی پیشنهاد نکن خیلی گناه داره