2777
2789
عنوان

کاهل نمازیم😭😭

159 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ۱۴سالمه(لطفا هی نگید سنت کمه فقط برای نظر اومدم)....من خیلی کاهل نمازم یعنی همون لحظه ی اخر زورم میاد نماز بخونم....کلاس سوم که بودم تا کلاس پنجم میخوندم...ولی از اونجا به بعد کاهل شدم...باز یه ماهی هس شروع کردم به توبه و نماز خوندن تا الان...باز یه ۴یا۵روزی هس خیلی کاهل نماز شدم....نماز امشبو همین الان خوندم....باورتون شاید نشه..

خیلی افتخار میکنم بهت که نگران نمازتی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو گوشیت بادصبا نصب کن.اذان که داد بگو خدا شیطونو لعنت کنه قشنگ پاشو نماز بخون.من خودم هر دفعه میگم کاش بدون وضو بود نماز🥲انقد سختمه وضو گرفتن 

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

آیات و روایات در مورد ارزش نماز و فضیلت نماز اول وقت و عقوبت عقب انداختن نماژ رو جمع آوری کن یه جا. و هروز مطالعه کن.

خیلی موثره. روزی ۵ شش تا حدیث بخون .

هر چی علمت بره بالا ثواب عبادات بیشتر میشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اسم نماز بذار نماز اول وقت

اذان که گفت بگو اسمش نماز اول وقته همین الان پا میشم میخونم

وقتی تا اذان بگه پاشی بخونی دیگه تنبلی نمیکنی ولی اگه هی بگی حالا وقت هست دیگه دلت نمیاد پاشی

یکی هم اینکه زندگی شهدا رو در مورد نماز خوندنشون زیاد بخون باعث میشه تشویق شی

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

همون اول اذان بخون هر چی بمونه سنگینترمیشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مرسی ما خانوادگی نماز میخونیم...

درسته خیلی ها رو از نزدیک دیدم پدر مادرشون اهل نمازن ولی بچه اهمیت چندانی نمبدع خیلییی به خودت افتخار کن سعی کن نمازتو بخونی همیشه 

سعی کن نمازتو وقتی زود میخونی آخر ماه به خودت یک جایزه بده خیلی حس خوبیه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

تا یه هفته اول وقت نماز بخون بعدش خود بخود عادت می کنی اول وقت نماز بخونی.

بابا خوندم من یه ماه اول وقت خوندم ولی الان کاهل شدم و انگار هیچ فایده ای نداشت