2777
2789
عنوان

یه حاضر جوابی که هر موقع یادت میاد از جوابی که دادی کیف میکنی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 27 پست
من یادمم بیاد حرفمو میخورممیترسم دل کسی بشکنه ترجیحم سکوته مگر که دیگه واقعا ببینم خیلی خیلی داره پر ...

این بهترین کاره 😘😘

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
ای ول چه جوابی 🤭😉 یادم باشه یه جا یادداشت کنم

چاکریم🤩😘

یبارم یکی گف انگار دوس پسر داری نه؟ منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم فضولو بردن جهنم 

اونم جلو همه دیگه از اون به بعد از طرف فامیل فضولی ندیدم😂😅

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و مادرشوهر و جاریم تو یه حیاطیم 😐😐

بعد خواهرشوهرم همیشه خدا خونه مادرشوهرم پلاسه

یه روز کبریت نداشتیم بچه ام و فرستادم اونجا بگیره 

دخترخواهرشوهرم به بچه ام گفته بود مگه اینجا مغازه است

این طفلی هم خیلی ناراحت شده بود

منم بهش گفتم دفع بعد اگه اینجوری گفت تو هم بگو مگه اینجا رستورانه شما همش اینجایین

دقیقا دوروز بعد رفته بود دنبال نون همشون نشسته بودن باز دختر فضول خواهرشوهرم گفته مگه اینجا مغازه اس 

اینم همون حرف منو بهش گفته بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگه همشون غش غش خندیدن فقط عمه ناراحت بود😂😂😂😂

پارسال بعد چندین سال بی احترامی که دیدم 

کلا خانواده شوهرمو شستم پهن کردم روی بند

هنوز بهش فکرمیکنم لذت میبرم🤣خیلی حال داد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چاکریم🤩😘یبارم یکی گف انگار دوس پسر داری نه؟ منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم فضولو بردن جهنم اونم جلو ...

از اون روز فضولای فامیلتون از ترس جهنم چیزی نگفتن 😄😄😄😁😁😁😅😅

پارسال بعد چندین سال بی احترامی که دیدم کلا خانواده شوهرمو شستم پهن کردم روی بندهنوز بهش فکرمیکنم لذ ...

😅😅🤣🤣 حتما توی همون بقچه پروفایلت هم پیچوندیشون 😁😁😁

😅😅🤣🤣 حتما توی همون بقچه پروفایلت هم پیچوندیشون 😁😁😁

نه حیف اون بقچه اس 😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏