2777
2789

سلام مامانا پسر من الان ۸ ماهشه و از یک ماهو خورده ای پیش اسهاله که چند بارم توش خون دیدم هرچی دکتر بردم درمان نشد ازمایش هم چند بار دادم عفونت نداره تا اینکه دکتر تشخیص داده به پروتئین گاوی حساسیت داره 

الان سه روزه خودم و پسرم رژیم هستیم و علاوه بر رژیم شیر خشک پپتی هم بهش میدم

ولی همچنان اسهاله چرا خوب نمیشه پس به خدا دیگه خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب میشه باید مراعات کنین

منم نوزاد ده روزگی اینطوری بود...منم شدید مراعات کردم و حتی کیکی که توش شیر باشه نخوردم شکر خدا خوب شد الان ۹ ماهشه😊

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

تو نوزادیش علایم نداشت؟ من از ۱۵ روزگی علایم دخترم شروع شد و تا ۲۷ روزگی که بردم دکتر و تشخیص دادن به حرف اطرافیانم گوش دادم که کاش اول برده بودم دکتر. بعدشم من رژیم کامل تا شش ماه داشتم و حتی یکدونه شکلات نخوردم غذاهای رستورانی و  چیزایی که مطمئن نبودم ازشون نخوردم. دخترم ۸ ماهگی کاملا خوب شد. البته هیچ وقت مدفوع خونی نداشت. نی نی شما الان دیواره روده هاش زخم شده که خون دفع کرده و خب طول میکشه تا ترمیم بشه و روده روال طبیعیش رو به دست بیاره. تحمل کن عزیزم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.