2777
2789

نی نیم دنیا اومد مامانم پیشم بود 11روز.حالا مامانم رفته پدر شوهر و مادر شوهرم اومدن. از موقعی که مامانم رفته همین جوری اشکم داره می‌ریزه اصلاً دست خودم نیست از دیروز اینجوری شدم. رسماً آبروم داره میره همش توی اتاقم یا تو دستشوییم در حال گریه.دلم برا مامانم تنگ شده.جلو خانواده شوهرم همینجور اشکام داره می‌ریزه به زور دارم قایم می‌کنم اونم از صدام مشخصه فکر کنم به روم نیاوردن. با مامانم نتونستم درست خداحافظی کنم بخاطر این اشکا

چه کار کنم که گریه نکنم؟

مرسی❤️🙏

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه راه دوری طبیعیه دیگه 

من اونقد از خانواده ها دورم مادرشوهرمم میاد میخواد بره تا چند روز افسرده م چه برسه مادر خودم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه ماه میموند حالا چی میشد مگه. دوره؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

زعفرون و گل گاو زبون دم کن بخور 

زعفرون خیلی تاثیر داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

آخی عزیزم خدا مامان مهربونت رو برات حفظ کنه

هرچی بهش فکر کنی بدتر میشی سعی کن حواس خودتو پرت کنی

یه بستنی بخور شاید حالت بهتر بشه😅

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

عزیزم طبیعیه یکم حالت خوب نباشه  قدم نو رسیده ات میارک باشه ... عمیقا میگم خوشبحالت که مادرشوهر پدرشوهرت بهت سر زدن من میدونم که همچین روزی رو نمیبینم از بس،خانواده بدرد نخور و فتنه ای هستن