2777
2789
عنوان

بسته بودن در مسجد

328 بازدید | 17 پست

امروز ساعت ۱/۱۰ ظهر رفتم مسجد چون محل کارم نمیتونم نماز بخونم من سر نماز چون اعتقادمه خیلی حساسم هرچی در زدم باز نکردن رفتم مردونه در زدم باز کردن رفتم تو تا اومدم نیت کنم یهو خادم مسجد گفت اینجا مگه طویلست اومدی تو؟داد بیداد میکرد میخواست بیرونم کنه دلم خیلی شکست این متنو اینجا میزارم بمونه که واقعا درست نیست اذیت و ازار ادما،مگه مسجد ادارست؟مگه مسجد باید زمان داشته باشه؟بر فرض که معتاد بیاد تو چون بهونشون اینه اون معتاد چه گناهی کرده که از خونه خدا هم طرده نمیبخشمتون شما از یزید کثیفترید

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

حالا هی میگن نماز بخونید . یکی هم میاد بخونه پشیمونش میکنید 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگفتی نه اینجا طویله نیست ولی تو یه گاوی که اشتباه اومدی اینجا عوضی!

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

من یه دفعه شهر غریب با خانواده قهر کردم رفتم تو یه مسجدی سه چهار ساعت نشستم وقتی اومدم بیرون اقای خادم کنار در بود دید خارج شدم درو قفل کرد رفت بنده خدا اون همه وقت پشت در منتاظر مونده بود من بیام بیرون چون دراز کشیده بودم نگفته بود میخاد در قفل کنه 

حالا هی میگن نماز بخونید . یکی هم میاد بخونه پشیمونش میکنید

من هیچ وقت به کسی نگفتم حجابت هیچ وقت ندیدم کسی که بگه خانوم حجابت به نماز پابند باشه چون تمام این تذکرا برای اسلامه اما اصل اسلامو فراموش کردن همه چیزشون اداست و تظاهر

من هیچ وقت به کسی نگفتم حجابت هیچ وقت ندیدم کسی که بگه خانوم حجابت به نماز پابند باشه چون تمام این ت ...

من امروز از ته دلم ناشکری کردم ازخداگله کردم گفتم نمیام سمتت خستم عین روانیا شدم چرا خوبم نمیکنی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من یه دفعه شهر غریب با خانواده قهر کردم رفتم تو یه مسجدی سه چهار ساعت نشستم وقتی اومدم بیرون اقای خا ...

نه اینها متفاوت بودن مثل اینکه خانواده بودن به مادرش شکایت کردم گفت نماز تایم داره 

من امروز از ته دلم ناشکری کردم ازخداگله کردم گفتم نمیام سمتت خستم عین روانیا شدم چرا خوبم نمیکنی

وای از اون روز که به خاطر بی مهری مردم با خدا هم بد شب اینا این کارو میکنن

شما دنبال دین واقعی باشید

با فحش دادن به آدمهای متظاهر مشکلی از کسی حل نمیشه

شهدا و تمام آدمهایی که عمر و جوونیشون برای دین خدا صرف شد،تو همین مساجد بزرگ شدن

منتها متاسفانه هر مسجدی حداقل یه نفر آدم بدخلق بی سلیقه داره که بزرگ و کوچک و مذهبی و غیرمذهبی ، ازش گله دارن

شما دنبال دین واقعی باشیدبا فحش دادن به آدمهای متظاهر مشکلی از کسی حل نمیشهشهدا و تمام آدمهایی که عم ...

خانوم شما اگه واقعا داستان زندگی شهدا رو خونده باشید اتفاقا سر این چیزا شوخی نداشتن و خیلی سختگیر بودن نمیدونم چرا و به کجای شما برخورده؟

خیلی عجیب بود و باور نکردنیتا زمانی که در مسجد بازه، مردم میرن نماز میخونن

عجیب واکنش غیر عادی شماست تا زمانی که در مسجد بازه؟از ک: تا حالا ۵۵ دقیقه بعد اذان در بسته میشه؟از کی تا حالا همین شهدایی که ازش نام بردین حرفی غیر از معنویت و ذکر و نماز و دل نشکستن گفتن؟از کی تا حالا خادم مسجد مول کارمندای مذیض اداره ها با نمازگزار برخورد میکنن؟