2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیدا کردن گنج

1102 بازدید | 26 پست

امروز عجیب ترین اتفاق شنیدم واقعا برام عجیب بود

یکی از هم شهریام ...

از قضا معلوم گنجی قرار داشته توی غار

پدر این اقا غار پیدا میکنه و و میره که گنج بکنه اما حالا به دلایل خیلی عجیب و نامعلوم نا پاش میزاره تو اون غار فوت میشه 

و پسر اولش بعد مرگ پدرش میره و پسره هم فلج میشه

دو روز پیش این پسره از سر کنجکاوی یا حالا هر چیزی...میره میبینه بله یسری نوشته ها هست مطمعن میشه یه چیزی هست ایشونم به دلایل نامعلوم فوت میشه و جسدش اونجا پیدا میکنن

ایشون زن بچه داشته خونش اینجا نبود

خونه خواهرش بوده و قبلش به خواهرش میگه وقتی میبینن دیر کرد میرن دنبالش متوجه میشن فدت شده 

میگن این گنج فقط طلسم مخصوصی داره 

میگن که قبلا اینها خیلی وضع خوبی داشتن اما از وقتی پدرش گنج دیده  میره بکنه زندگیشون تغیرر میکنه به طوری نون خوردن ندارن

میگن اگه بری کل جد ابادت طلسم میشن ..

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجب این قضیه فیلم دابه ۴ رو که کشور ترکیه ساخته نگاه کنید. طبق واقعیته میرن گنج پیدا کنن جن می‌ره تو بدن طرف نابودشون می‌کنه. اینچیزا عاقبت نداره

دیترویت یکی از شهرهای متروکه آمریکا 😐

تو شهر ما پنج تا برادر بودن چهارتاش میرن گنج پیدا میکنن و کلی پولدار میشن یه برادر که باهاشون نبوده میگه بمنم باید سهم بدین اینا نمیدن اونم دعوتشون میکنه یه ویلایی با تفنگ هرچهارتاشونو میکشه ، بابام رفته بود سر خاکشون میگفت زناشون همه بیوه شدن بچه هاشون یتیم شدن 

گنج ها همه طلسم هستن ، باید جادو گر طلسم رو باطل کنه ،عجب ادم های خیره ایی هستن اینا هنوز نفهمیدن نباید به دونه جلدو گر برن دنباله گنج ،والا دوست منم نیشه یک شهر گنج رو داره ولی کاری نمی تونه بکنه می گه طلسمش سنگینه 

احتمالا همدانی یا کرد بوده

نه نبودن 

میدونید تو شهر ما گنج زیاده پدر مادرم با چشم خودشون دیدن 

همین چند وقت پیش اقایی خیلی گنج پیدا کرده داشته با همسرش دعواش میشه همسرش میره کل گنج میده به قانون😂

خلاصه یعنی زیاده اینجا چون تپه قدیمی هستش که اونجا خیلی زیاده مخصوصا تو زمین کشاورزی دور اطراف

وقتی گنج متعلق بهشون نبوده اصلا نباید سراغش میرفتن به جز طلسم هایی که بعضی گنج ها دارن متاسفانه گنج وقتی مدتی زیر خاک یا داخل یه محل بسته میمونه سم تولید میشه و باعث بیماری و مرگ میشه ‌

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تو شهر ما پنج تا برادر بودن چهارتاش میرن گنج پیدا میکنن و کلی پولدار میشن یه برادر که باهاشون نبوده ...

این دیگه خیلی بده 

بنظرم برادره حق نداشته اونا بکشته کارش اشتباه بوده چون نه همکاری کرده ...

وقتی گنج متعلق بهشون نبوده اصلا نباید سراغش میرفتن به جز طلسم هایی که بعضی گنج ها دارن متاسفانه گنج ...

نمیدونم با جون خودش بازی کرد متاسفانه بچه هم داشته 

میگن والا باید سرکه و...میرختی تا طلسم باطل بشه اینها بلد نبودن