2777
2789
عنوان

با هزار زحمت خونه خریدم اما

461 بازدید | 42 پست

سلام 

اولش بگم ببخشید طولانی نوشتم 

من خداروشکر دیروز بعد مدتها سختی و بدبختی و وام گرفتن تونستم کارهای خونه خریدنم رو بکنم ولی چون پولم کم بود نتونستم خونه نوساز و طبقه های پایین و تمیز بخرم 

یه خونه تو مجتمع، طبقه سوم خریدم و داخلش رو باید تمیز کنم و پول رهن مستاجر رو جور کنم همین خونه پولش شد ۱۵۰۰ولی منطقه اش خوبه، ما فقط یه ماشین کوییک داشتیم با حقوق شوهرم که نظامیه و وام ازدواج و طلاهای عقدم که حدودا ۱۵۰ تومن شدن دیگه خودتون تصور کنید چطور پولشو داشتیم جور میکردیم حالا خواهر شوهرم امروز زنگ زده میگه من عکسای داخل خونه تون رو دیدم چقدر داغونه برای چی عجله کردی میومدی توی مسکن مهر خونه نوساز میخریدی و تهشم گفت مبارک باشه منم ناراحت شدم چون واقعا اول زندگی پولمون همین بود و شوهرم کسیو نداره کمکش کنه همین خواهرش با پول ارث شوهرش و برادرش که اون موقع مجرد بوده خونه خریده 

منم بهش گفتم پولم همینقدر بود و نمیتونستم ماهی ۱۳ میلیون پول وام خونه ی مسکن مهر بدم دیگه هیچی نگفت.. از صبح ناراحتم و شوهرم و مامانم میگن به حرفاش توجه نکن ولی دیگه دلم زه شد از خونه 

خیلی ناراحتم😔کسی هسن حاضر باشه همچین خونه ای بخره اما اجاره نشین نباشه؟ یا من حساسم نمیدونم چی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه همین خواهرشوهرم خونه اش تو مسکن مهره ساخت۹۵ عه ولی نمای خونه اش داغون، خونه ما ساخت ۸۶ ولی بتنی هست و محکم و اینکه اولاش می‌گفت خونه خام بخرید توی قسطهاش کمکتون میکنم اما حتی موقع خرید خونه زنگ نزد بگه پول نیاز ندارید؟ ازمون پول هم قرض میخواست😑همیشه می‌گفت خونه حتی یک خواب قدیمی هم گیرت اومد بخر حالا اینطوری میگه...خسته شدم از حرفاش

اتفاقا کار خوبی کردی. انشالله ب سلامتی و دل خوش تو خونتون فقط صدای خنده بپیچه. یواش یواش کار کنید به خونه برسید خونه ی نو ساز هم چند سال بیخیالش شی داغون میشه 

همین ک پاتو دراز میکنی تو بغل صاحب خونه نره کافیه بنظرم. خداروشکر حالا خودت صاحب خونه ای

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

به حرفاش اهمیت نده کسی که با زور خودش ترقی میکنه باید پله‌پله بالا بره .ما هم اول یه خونه کوچیک خریدیم .

داخلش هم به تدریج درست کن .اگه همسرت میتونه یه رنگ بکنه قشنگ تمیز میشه

اول اینکه مبارکت باشه بعدم خونه که از خودت باشه هرسال دغدغه اسباب کشی نداری خونه را ب مرور بازسازی کنید چه اشکال داره امسال کابینت سال بعد کاغذ دیواری و....

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

مبارکت باشه . برای منم دعا کن صابخونه شم . خداتو شکر کن فقط خونه ماله خودته دلت بخواد هرجاشو میتونی تعمیر کنی خانه ب دوش نیسی حداقل . بهش میگفتی مهم موقعیتشه جاش خوبه داخلشو میتونم درست کنم باب میلم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .