سلام
اولش بگم ببخشید طولانی نوشتم
من خداروشکر دیروز بعد مدتها سختی و بدبختی و وام گرفتن تونستم کارهای خونه خریدنم رو بکنم ولی چون پولم کم بود نتونستم خونه نوساز و طبقه های پایین و تمیز بخرم
یه خونه تو مجتمع، طبقه سوم خریدم و داخلش رو باید تمیز کنم و پول رهن مستاجر رو جور کنم همین خونه پولش شد ۱۵۰۰ولی منطقه اش خوبه، ما فقط یه ماشین کوییک داشتیم با حقوق شوهرم که نظامیه و وام ازدواج و طلاهای عقدم که حدودا ۱۵۰ تومن شدن دیگه خودتون تصور کنید چطور پولشو داشتیم جور میکردیم حالا خواهر شوهرم امروز زنگ زده میگه من عکسای داخل خونه تون رو دیدم چقدر داغونه برای چی عجله کردی میومدی توی مسکن مهر خونه نوساز میخریدی و تهشم گفت مبارک باشه منم ناراحت شدم چون واقعا اول زندگی پولمون همین بود و شوهرم کسیو نداره کمکش کنه همین خواهرش با پول ارث شوهرش و برادرش که اون موقع مجرد بوده خونه خریده
منم بهش گفتم پولم همینقدر بود و نمیتونستم ماهی ۱۳ میلیون پول وام خونه ی مسکن مهر بدم دیگه هیچی نگفت.. از صبح ناراحتم و شوهرم و مامانم میگن به حرفاش توجه نکن ولی دیگه دلم زه شد از خونه
خیلی ناراحتم😔کسی هسن حاضر باشه همچین خونه ای بخره اما اجاره نشین نباشه؟ یا من حساسم نمیدونم چی کنم