2777
2789
عنوان

بچها برم ب شوهرم سر بزنم یا ن تروخدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 23 پست

تواین چن ماه شوهرتم نیومدپیشت؟ یااون میادتوفقط خونشون نرفتی

اگه تواین چن ماه اونم نیومده قضیه جدی ترازاین حرفاس منم توهمچین رابطه ای بودم من ۴سال عقدبودم عروس عمم هم بودم کله ۴سال واشک ریختم ازاخرخودم زدم زیره همه چی وطلاق گرفتم الان مثله سگ پشیمونن وخداروشکرمن ازدواح کردم وخیلی هم خوشبختم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین چن ماه شوهرتم نیومدپیشت؟ یااون میادتوفقط خونشون نرفتیاگه تواین چن ماه اونم نیومده قضیه جدی ترا ...

نه بابا هر هفته میاد خونمون بیرون اینا هم میریم ولی من اصلااا خونشون نمیرم چون بد رفتاری میکنن خودشم میگ نیا بهتره

تواین چن ماه شوهرتم نیومدپیشت؟ یااون میادتوفقط خونشون نرفتیاگه تواین چن ماه اونم نیومده قضیه جدی ترا ...

خواهر منم عروس عمه شد جدا شدن خیلی عذابش دادن چرا قدیمی‌ها میگن عروس عمه خوبه دختر عموم هم عروس عمه شده در شرف طلاقه