2777
2789

شهری که با همسرم زندگی می‌کنم، 

با خونه مادر و پدرم ۱۰۰۰ کیلومتر (۱۰ ساعت) فاصله داره.

فصلی یکبار، به مدت ۱۴ روز میایم مرخصی، یعنی در سال ۴ بار (که الان هم اومدم شهرشون متاسفانه)

همیشه توی راه گریه می‌کنم که نمی‌خوام برم خونشون ...

اینجا خلقم تنگ می‌شه😭

هرچی فکر می‌کنم خاطره خوبی به یاد ندارم

سر هرچیزی عذاب کشیدم، دختر بودن، رسیدگی به خودم، حجاب، محیط، رفت و آمد، ازدواج، تحصیل و...

الانم خواهرم خیلی باهام بدرفتاری کرد (۲۰ سالشه)😓

فقط ادعاشون میشه که مثلاً دلم واسه ت تنگ شده چرا نمیای!

وقتی میام از زندگیم بیزار می‌شم ...

کسی هست مثل من باشه؟

عاطی صدام کنید♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نرو....بگو نشد بیام

سالی یه بار برو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
نمیشه نری؟

از خدامه که نرم ...

آدمای خوبی ان فقط انگار دیگه من باهاشون نمی‌سازم

انقدر راه دور کنار همسرم آرامش داشتم که دیگه نمی‌تونم تنش های اینجا رو تحمل کنم 

عاطی صدام کنید♥️

مجبور نیستی هر فصل ۱۴ روز بری منم دورم الان ک بخاطر پسرم یکسالی میشه نرفتم اما داداشمم ک دوره سالی یکبار یا نهایتا دوبار اونم یکهفته میره  

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

نرو خب برنامه ی دیگه ای بریز،سالی یه بار برو،ما نزدیکیم هفته ای یه بار میریم یه لیوان آب هم جلو آدم نمی‌ذارن،قبلا که بچه نداشتم همه کارشون میکردم الان نه چون دستام اگزما داره،میرم خیلی وقتا گشنه برمی‌گردم درحد سه چهار ساعت میرم

کم تر برو بگو وقت ندارم ،کار دارم ،بچه مدرسه ای ، کلاس ،بهونه زیاده 

با کمتر بمون و زود برگرد 

واجب نیس خودتو آزار بدی ولی قطع کامل نکن همیشه که زنده نیس آدم 

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده