2777
2789
عنوان

خونه پدری برای من اصلا مأمن و پناه نیست 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2354 بازدید | 43 پست
با همسرتو صحبت کنید هر فصل نرید به جاش جای دیگه مسافرت برید قرار نیست چون دور هستید هروقت مرخصی داشت ...

معمولا مرخصی تابستون مون بعد از خبر گرفتن از پدر و مادرامون، میریم سفر ....

ولی بازم باید کمترش کنم

عاطی صدام کنید♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم باورت میشه همین کارو می‌کنیم هم من و هم همسرم بیشتر باهم وقت می‌گذرونیم و خیلی کم پیش میاد که ...

کمتر کنید تایمتونو بازم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

با همسرتو صحبت کنید هر فصل نرید به جاش جای دیگه مسافرت برید قرار نیست چون دور هستید هروقت مرخصی داشت ...

مرسی از پیشنهادت عزیزم🤍

خیلی دوست دارم تمام قشنگی های ایران عزیزم رو ببینم

عاطی صدام کنید♥️

میخوای ببینی کسی ازت بدترم هست!! تاپیک اخر منو بخون:) به حالم کریه میکنی

خوندمش 🥺🥺🥺 

عزیزم من انقدر تو شرایط مشابه این قرار گرفتم تا بلاخره

درس گرفتم و یاد گرفتم که مقابل دیگران بایستم

و از خودم دفاع کنم،

حتی به قیمت ناراحت کردن طرف مقابل

عاطی صدام کنید♥️

الهی منم ی خواهر دارم مثل شما از ما دوره خیلی. عروس شده.هروقت میاد اینجا من خیلی مراعاتش میکنم بچه ه ...

چقدر مهربون و عاقلی عزیزم 😍🥺

ممکنه بدونم چند سالته؟

عاطی صدام کنید♥️

خوندمش 🥺🥺🥺 عزیزم من انقدر تو شرایط مشابه این قرار گرفتم تا بلاخرهدرس گرفتم و یاد گرفتم که مقابل د ...

:) 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یکی از فانتزی هام اینه که خودم رو توی جهان، تنها و بدون هیچ فک و فامیل تصور می‌کنم و آزاد آزادم

ببین خواستت کاملا منطقیه...به نظرم زیاد میرین و بهتره کمترش کنین .شما الان اول زندگیتونه و بدون بچه بهترین فرصت هست که برین مسافرت جاهای مختلف ایران ...چه لزومی داره همه تعطیلات رو بیاین شهر والدینتون...با همسرت صحبت کن بگو دوست دارم با همدیگه کلی سفر بریم و خاطره بسازیم چون بعدا بچه بیاد ازین فرصتا خیلی کم پیش میاد ( حتی شده سفرای کم خرج و با هزینه پایین) نهایتا سالی دوبار برین شهر پدر و مادر و هر دفعه هم حداکثر ۷_۸ روز بمونین ...

ببین خواستت کاملا منطقیه...به نظرم زیاد میرین و بهتره کمترش کنین .شما الان اول زندگیتونه و بدون بچه ...

بهترین پیشنهاده مرسی عزیزم 

حتماً باهاش حرف می‌زنم 

عاطی صدام کنید♥️