2777
2789
عنوان

رشته تجربی چطوره

271 بازدید | 12 پست

سلام من امسال انتخاب رشته دارم خودم خیلی به رشته های پزشکی مثل مامایی علاقه دارم ولی خب خیلی میترسم چون همه دوستام میگن سخته و ما میریم هنرستان و براشون مهم نیست

ولی من واقعا آیندم برام مهمه و نمیخام صرفا فقط یه مدرک بگیرمو تموم شه

بچه هایی ک تجربی ان بگن چجوریه

معدل پارسالمم شد 19.75

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست.

درسته سخته ولی چون علاقه داری و ایندت برات مهمه باعث میشه سختیشو بجون بخری

منم علاقه داشتم ولی تجربیو نیوردم برم،،، مجبوری انسانی رفتم هیچی ب هیچی، رشته خوبی نداره،،، الانم رفتم پیام نور روانشناسی🙄

تحربی رشته های خوب زیاد داره

🦋🌱

نسبت به بقیه رشته ها بازار کارش بهتره

مثلا هر رشته ی تجربی که بری بازم استخدامی داره

حتی یه سری رشته ها که رتبه خیلی بالاهم میارنش مثل بهداشتو اینا بازم استخدامی دارن

فکر مامایی هم زیاد نباش چونکه بازار کارش ضعیفه

اگه پزشکی دوس نداری به پیراها فکر کن

ولی خب تجربی درس خوندن جانانه میخواد چون رقابت خیلی شدیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسبت به بقیه رشته ها بازار کارش بهترهمثلا هر رشته ی تجربی که بری بازم استخدامی دارهحتی یه سری رشته ه ...

چرا مامایی ک شنیدم درامد خوبی دارن

ولی خب با اینکه علاقه دارم حس میکنم دلشو ندارم صحنه هایی مثل عملو ببینم😑

ببین اگه میتونی ریاضی فیزیک بردار و رشته ی دانشگاهیتم هوافضا بزن من خودم الان تو بخش طراحی مسیر و تر ...

وای نه شنیدم ریاضی باز از تجربی سختره

چرا مامایی ک شنیدم درامد خوبی دارنولی خب با اینکه علاقه دارم حس میکنم دلشو ندارم صحنه هایی مثل عملو ...

تا چند سال دیگه چون متخصص های زنان زیاد شدن ماماها اونقدر کار ندارن..الان دیگه همه میرن پیش متخصص

این موردم خیلی مهمه اما خب تجربی رشته های تمیز زیاد داره

مثل گفتار درمانی..بینایی سنجی..شنوایی سنجی..پرتو شناسی...پرتودرمانی...پزشکی هسته ای و خیلی دیگه

مامایی اوردنم رتبه کم نمیخواد طرفدارش کمه

رشته ریاضی دانشگاه رفتنت خیلی راحته امار پارسال میگفت اگر صفر هم بزنی بازهم مجاز به انتخاب رشته ای

اره من خودم کنکور سال۹۸سه ماه قبل کنکور شروع کردم به خوندن رتبه۵۰۰ امیر کبیر آوردم چون راهم دور بود نزاشتن برم امیر کبیر همون تو کرمانشاه خوندم 

اره من خودم کنکور سال۹۸سه ماه قبل کنکور شروع کردم به خوندن رتبه۵۰۰ امیر کبیر آوردم چون راهم دور بود ...

شماهم دیگه خیلی باهوش بودی تونستی همچین رتبه ای بیاری چون بازم زیر هزار اوردن تو هر رشته ای سخته

چه حیف که نذاشتن امیر کبیر برید

امیدوارم همیشه موفق باشید