2777
2789

بیمارستان دولتی برم بستریم میکنن با نامه دکترم؟ دکترم تو بیمارستان های خصوصی کار میکنه حقیقتا الان پولشو نداریم چیکارکنم...حالت تهوع دارم کمردرد و پادرد کلن حالم یه جوریه به دکترم گفتم گف برو بیمارستان، اما اونجا خصوصیه نمیتونم برم😔

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از الان بری چیکار تا پنج روز؟ ادم ب عنوان همراه میره بیمارستان یکساعتش یک سال رد میشه

نه برا زایمان میگم، میگم حالم خوب نیس، زایمانمم سزارینه چه فرقی میکنه پنج روز زودتر

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

اگه درد داشته باشی با چک کردن و اینکه وقت زایمانه بله 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چجوریه که پولشو ندارین اما بچه دار‌ میشین

عزیزم وقتی بچه دار شدیم پولشو داشتیم الانم داریم اما تازه خونه گرفتیم فعلا یکم دست و بالمون بسته اس، شماهم اگه راجب سوالم نظری ندارین نیاز نیس راجع به اوضاع مالیمون نظر بدین

اگه درد داشته باشی با چک کردن و اینکه وقت زایمانه بله

آره به دکترم گفتم گف برو بیمارستان، حتما یه چیزایی میدونه دیگه، اما نمیدونم تو بیمارستان دولتی هم قبول میکنن یا نه