من زخم شدم و درد داشتم دکتر این پماد رو با یه پماد دیگه برام نوشت از دیشب دو بار استفاده کردم ولی خیلی درد وسوزش دارم نمیدونم چیکار کنم ادامه اش بدم یا نه ؟؟
درد و سوزش برای زخمته....نه پماد...گفته قبل از خواب بزنی؟
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام ببخشید شما بیرون زندگیتون چجوری هستواسه من بیست روزه بدون اسهال و یبوست اندازه یه ماش بیرون کنا ...
من چند ساله بیرون زدگی رو دارم باهاش مشکلی نداشتم یعنی درد چیزی نداشت فقط بعد زایمان اینطوری عذابم میده زایمان اولم تا 6 ماه اذیت بودم الانم یک ماهه زایمان کردم یبوستم زخم میشم شربت ملین و مرتب میوه و سبزیجات و آب زیاد میخورم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم