2777
2789
عنوان

باردارا شماهم لگن درد دارین

41 بازدید | 6 پست

من از ۱۵ هفته شروع شد الان ۲۷ هفتم

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

من تازه وارد ۱۵ شدم درد لگن ندارم می‌دونی استراحت مطلق هستم درد استخوان کناره های رانم رو دارم از بس می‌خوابم روی ران هام خیلی اذیت هستم . شما دقیقا کجای لگنت هست ؟

میگم شما طول روز چه غذاهایی می‌خورید مثلا مقوی باشه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه وارد ۱۵ شدم درد لگن ندارم می‌دونی استراحت مطلق هستم درد استخوان کناره های رانم رو دارم از بس ...

لگن یعنی هم واژنت هم ریشه رونات. والا من اینقد حالم بده ک غذاهای معمولیم ب زور میخورم🥲 از هفته ۱۶ یا ۱۷ کم‌کم حس کردم... هر کی یجوره... چیز شیرین بخور

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
لگن یعنی هم واژنت هم ریشه رونات. والا من اینقد حالم بده ک غذاهای معمولیم ب زور میخورم🥲 از هفته ۱۶ ی ...

دیابت دارم نمیتونم اصلا 

معده درد شدید دارم حتی آب نمیتونم بخورم

الآنم که میترسم نشتی کیسه آب داشته باشم تورو خدا بگید چکار کنم ترشحات آبکی بی رنگ و بو ازم خارج میشه ولی به زردی میزنه کمی چهار روز قبل سرکلاژ کردم میترسم کیسه آب پاره شده باشه دارم دیوانه میشم

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دیابت دارم نمیتونم اصلا معده درد شدید دارم حتی آب نمیتونم بخورمالآنم که میترسم نشتی کیسه آب داشته با ...

باید ب دکترت بگی علائمتو تا بررسی کنه... ترشح ابکی هممون داریم