2777
2789

من خودم هم عمه هستم هم خاله در هرحال بینشون دخالتی نمی کنم فقط آرومشون میکنم ولی اگر دعوا با بچه خودم باشه و ناحق بگن وارد میدون دعوا میشم    

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
عمه من همین رفتار رو با من داشت یعنی بین من و دختر عمم فرق میزاشت من هیچکاری نکردم سکوت کردم بعدا که ...

دقیقا منم به کارما ایمان دارم 

ولی الان خیلی غصه میخرورم

نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم هم عمه هستم هم خاله در هرحال بینشون دخالتی نمی کنم فقط آرومشون میکنم ولی اگر دعوا با بچه خود ...

نمیدونم چیکار کنم

خیلی از این اخلاقش عذاب میکشم

آخه چرا باید فرق داشته باشن واست 

نمیدونم چیکار کنمخیلی از این اخلاقش عذاب میکشمآخه چرا باید فرق داشته باشن واست

حالا من مادرشوهرم فرق میذاره بین بچه من و بچه جاریم 

چند شب پیش مهمونی بودیم انقدر قربون صدقه بچه جاریم رفت ک خدا میدونه با صدای بلند میگفت دورت بگردم و ….

بعد منم رفتم کنارش نشستم گفتم مامان ینی ک چی مثلا چرا انقدر بین این بچها فرق میذاری 

چشماش گرد کرد میگه تو بین بچها فرق میداری من اصلا منم پاشدم اومدم دیگه اصلا نگاهش هم نکردم کثافت رو 

میگه تو بین بچه خودت و بچه جاریت فرق میذاری 😑😑😑

بایدم بذارم بچه خودم همه وجودمه 

میدونی مشکل من چیه جرات ندارم چیزی بگم

منم اصلا هیچی نمیگفتم ولی اون روز خیلی ناراحت شدم از اینک توجمع بچه جاریمو اونجور قربون صدقه میره بعد بچه من انگار غریبه اس براش 

حالا بهش هم بر خورده باهام قهر کرده اصلا ن زنگی ن چیزی