2777
2789

من هستم عزیزم.

اخلاقش خیلی خوبه،،خیلی صبور و با حوصله اس.

رسیدگی بارداری هم خیلی خوبه.

بیمارستان تامین اجتماعی هم آره میره.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی سلامتی مگه به سلامتی نی نی داری ؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
سلام عزیزجانم بله باردارم واسم دعا کن این یکیو بغل بگیرم🥺🥺

عزیزم خدا روشکر چند وقتته ؟ 😍 ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
من فدای تو بشم مهربونم سه ماهم تموم شده توروخدا واسم دعا کن

خدا نکنه عزیزم ان شاالله تن خودت با نی نیت همیشه سالم باشه و به سلامتی بیاد و بغلش بگیری استرسم نداشته باش قرار نیست همیشه بد بیاری اون اتفاقات بد رو به عنوان جزیی از زندگیت که بایستی اتفاق بیوفتن بپذیر و دیدت نسبت به آینده روشن باشه ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نکنه عزیزم ان شاالله تن خودت با نی نیت همیشه سالم باشه و به سلامتی بیاد و بغلش بگیری استرسم نداش ...

ایشالله عزیزدلم سپردم دست خدا داد شکرش نداد شکرش زوری نمیتونیم هیچی ازش بگیریم

سلام خوبی سلامتی عزیزم چه خبر سال نوت مبارک باشه فکر کنم دیگه تا الان نی نیت به دنیا اومده باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40