2777
2789
عنوان

چرا میگن حس کینه و انتقام بده

178 بازدید | 23 پست

خیلی حس قدرت میده

حس میکنی از پس هرکاری برمیای

دیگه هیچی ترس نداره

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بد نیست ، من خودم به شدت ادم کینه ای هستم

باید یادت بمونه که کی چکار کرده یا چه حرفی زده

ادم باید برای خودش ارزش قائل باشه ، کیس بوکس اینو اون که نیستیم😊

یا علی بن موسی الرضا💫

اگر توانایی انتقام گرفتن نداشته باشی کینه حقیرت میکنه

لزوما قرار نیست کینه داشتن منجر به انتقام بشه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اره اما ممکنه خودت توی درد سر بی افتی

چه دردسری آخه

بزرگترین و بهترین نوع انتقام پیروزیه

اینطوری خودتم بالا میری

وگرنه من هیچوقت  نگفتم که قصد پایین کشیدن کسی رو به منظور انتقام دارم

من میخوام به وسیله این حس اونقدر بالا برم که اونا تبدیل به هیچ بشن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

اخه تمومی ندارههی تو انتقام، هی اون انتقامته بدبختیه

قرار نیست بهشون اجازه خودنمایی بدم

در کل از عقده و حسادتای بی موردشون نسبت بهم آگاهم و قصد قصد جبران دارم

قدرت چی میدهبدنی؟

نه قدرت ذهنی

انگیزه

نابود میشی 

هر خوبی و بدی که بکنی مثله بومرنگه ، بدش برمیگرده به خودت 

خوبی کنی خوبی میاد بدی کنی بدی میاد 

وقتی کسی بهت بدی میکنه تاوانش و میبینه 

تو خودت و نباید درگیرش کنی وقتی توام بدی کنی بهش به توام بدی برمیگرده و تاوانش و میبینی بلاخره قانون این دنیا ست و خیلیا نمیفهمنش 

نمیتونی عیب وارد کنی بهش 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️