2777
2789

میگن به معنی از دست دادن کسی هست دارم میمیرم از استرس بچه ها حالم بده واقعا 

تاحالا برای شما پیش اومده ببینید ؟بعدش اتفاق بدی نیفتاده براتون؟؟؟

همیشه فوبیای اینو داشتم این خوابو ببینم بالاخره دیدم😭😭😭😭

وقتی فوبیای این خابو داشتی ینی بهش فکر کردی

محض همین دیدی

بیخیال باش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نترس اصلا هم من هم داداشم خواب دیدیم دندونمون افتاده هیچی نشد😘 خوابه گلم هر چی جدیش بگیری بیشتر نزدیکش میشی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم ممکنه چون فوبیاشو داشتی دیده باشی..یعنی ناخودآگاه ترس از این خواب تو وجودت و پس ذهنت بوده

اما الان اولا صدقه بده.سوره ۴قل رو بخون.و چندتا ذکر هست برای کمک به رفع تعبیر خواب بد بزن تو نت برات میاره اونا رو هم بخون..و بعد از اون بسپار به خدا و بد به دلت راه نده

انشاالله که چیزی نیست

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم

انشاالله خیره.صدقه بده واس کسی تعریف نکن.تاپبک ببند

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم ممکنه چون فوبیاشو داشتی دیده باشی..یعنی ناخودآگاه ترس از این خواب تو وجودت و پس ذهنت بودهاما ا ...

ممنونم گلی حتماااا 

ولی خیلی وقته که دیگه فوبیای رو ندارم مثلا فکر میکنم دوماهی میشه که دیگه تو فکر اینجور خواب ها نبودم

چشم حتما امیدوارم اتفاقی نیفته آخه هرجا خوندم گفتن اتفاق بدی قراره بیفته و استرس گرفتم...

مامانم همیشه میگه خاب بد رو هم باید خوب تعبیرکنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !