2777
2789

سلام 

طبیعیه 

چون فست برای همه مناسب نیست 

همچنین نباید زیر ۱۵۰۰ کالری میل کنید در طول روز

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام طبیعیه چون فست برای همه مناسب نیست همچنین نباید زیر ۱۵۰۰ کالری میل کنید در طول روز

با فست کم می کردم اما الان اینجوری شذ

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فست کم می کردم اما الان اینجوری شذ

می‌دونم و متوجه منظورتون هستم

از دیدگاه علمی وقتی یه مدت بدن شما در معرض فست طولانی مدت قرار بگیره، فکر می‌کنه قحطی اومده و چربی های بدن رو ذخیره می‌کنه واسه بقا 

اینکه شما چند ماه اول فست وزن زیادی از دست بدین طبیعیه ولی بعدش بدن می‌ره رو حالت قحطی مخصوصا اگه کالری دریافتی هم زیر ۱۵۰۰ باشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

وقتی هیچی نخوردی لاغر کردی و الان دیگه بدنت عادت کرده به قحطی 

خب چجوری انتظار داری استپ نکنی اخه

نخوردن که شرط نیست

درست خوردن شرطه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم