2777
2789
عنوان

بارداری و قرص فلوکستین

894 بازدید | 57 پست

سلام خانوما کیا تو دوران باردارب از قرص فلوکستین استفاده کردن و ب خودشون و جنین آسیبی نرسیده ؟مم دوقلو باردارم مدتیه احساس غم و ناراحتی میاد سراغم مقاومت میکنم اما باز گریم میگیره دکتر زنان بهم قرص فلوکستین ده داده خواستن تجربیات شما هم بدونم 

اگه دکترت داده مطمئن دیگه...نزار حس افسردگیت بمونه باهات که بعد زایمان بدتر میشه

دکتر زنان بهم داده اما ترسیدم بخورم بعدشم من افسردگی نداشتم چند وقته تو بارداری اومده سراغم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجازه ی پیاده روی داری؟به نظرم بیشتر سعی کن ورزش و پیاده روی کنی....تایم خوابتو اوکی کن....غذای سالمم بخور....در طول روز هم خودتو با کار خونه و سرگرمی هایی که دوست داری سرگرم کن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

اجازه ی پیاده روی داری؟به نظرم بیشتر سعی کن ورزش و پیاده روی کنی....تایم خوابتو اوکی کن....غذای سالم ...

شب ک با بدبختی میخوابم صبح پا نشده میاد سراغم دکتر بهم داده اما میترسم خواستم بدونم کسی تا حالا استفاده کرده؟

دکتر زنان بهم داده اما ترسیدم بخورم بعدشم من افسردگی نداشتم چند وقته تو بارداری اومده سراغم

برو روانشناس شايد بهتر شدي با صحبت كردن و راهكار گرفتن

سعي كن تنها نموني و نري توي فكر و خيال

هر روز مقداري توي افتاب پياده روي كن منظم  

قرص خيلي تحصصي هست تازه اگه تاثيري هم بذاره فقط بعد دنيا اومدن نيست ك بايد ببيني بچه توي نوجواني هم مشكلاتي نداشته

ولي اگه قرصي واسه بارداري ايمن تشخيص بدن احتمالا اينا رو در نظر گرفتن 

برو روانشناس شايد بهتر شدي با صحبت كردن و راهكار گرفتنسعي كن تنها نموني و نري توي فكر و خيالهر روز م ...

یعنی نخورم قرص رو؟حال روحی بدی دارم نمیدونم چیکار کنم تازه دو قلو هم دارم

شب ک با بدبختی میخوابم صبح پا نشده میاد سراغم دکتر بهم داده اما میترسم خواستم بدونم کسی تا حالا استف ...

یک ساعت قبل خواب گوشی رو بذار کنار تلوزیون هم نگاه نکن... کتاب خوندن هم خوبه ....مثلا رمان ذهنت رو مشغول میکنه و آماده ی خواب میشی....میخوای با چند تا دکتر دیگه مشورت کن ببین نظر اونا چیه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یک ساعت قبل خواب گوشی رو بذار کنار تلوزیون هم نگاه نکن... کتاب خوندن هم خوبه ....مثلا رمان ذهنت رو م ...

دکتر زنانم بهم داد شوهرمم با ی دکتر ک تو سرکارش هست حرف زده گفته ضرری نداره اما من باز میترسم