2777
2789
عنوان

چرا بچه ی هفت ماهم اینجوریه

158 بازدید | 15 پست

توروخدا بهم نخندین ولی این موضوع رفته رومخم

الان جاییم مامانمم اینجاست

دخترم همه ی توجهش به مامانمه..من هرچی صداش میزنم محل نمیده ولی تامامانم صداش میزنه میخواد بال دربیاره پرواز کنه طرفش

اصلنم اینطوری نیست که مامانم نسبت به من بهش توجه بیشتری داشته باشه یا بیشتر بهش محبت کنه

خودت د گیر نکن  طبیعیه  

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها تو این سن از آدمای جدید خوششون میاد

پسر من الان ۱۳ ماهشه عاشق باباشه چون کم میبینتش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم واسه مامانمو شوهرم لوس بازی در میاره البته که مامانمم بشدت لوسش میکنه ۸ ماهشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

دختر منم نسبت به یکی از خاله هاش اینجوریه. برای اون گریه میکنه وقتی میره .میره بغلش. حتی دختر خواهرم بره بغل خواهرم 'دختر من میره اونو میزنه. خیلی دوسش داره. ۹ماهشه.از اولم همینجوری بود باهاش. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

دخترمنم نسبت به مادرشوهرم اینطورییه

چون من خودم به شخصه قانونایی دارم که نمیذارم دخترم ازروخط قرمزش ردشه ولی مادرشوهرم هرکاری بخوادانجام میدهلونم مسلماطرف اوت بیشترمیره تامن

الان طوری شده که ازصبح تاشب دنبال خودش میکشونتش تابراش وسیله هاشوبیاره حتی یه اب خوش ازگلوش پایین نمیره 🤣🤣

منم عین خیالم نیس باخیال راحت به خوردوخوراکم میرسم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
دختر منم نسبت به یکی از خاله هاش اینجوریه. برای اون گریه میکنه وقتی میره .میره بغلش. حتی دختر خواهرم ...

همش میگم نکنه من و دوست نداره یا اون و بیشتر دوست داره😔

البته تا سه ماه و نیمگی دخترم کلا مامانم نگهش داشته چون من مریض بودم

همش میگم نکنه من و دوست نداره یا اون و بیشتر دوست داره😔البته تا سه ماه و نیمگی دخترم کلا مامانم نگه ...

نه عزیزم .اینجوری نیست. حتما زیاد قربون صدقه میره مامانت .بچه خوشش میاد. حس خوبی میگیره ازش حتما. من خواهر کوچیکم از نوزادی پرستاریشو کرده ولی دختر من میره سمت خواهر بزرگم. الان خواهر کوچیکه بیشتر بهش برمیخوره تا من. بچه ها دنیای خودشون رو دارن 'ذهنتو درگیرش نکن 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه